.

.

Багажник за изложбата на стоки Бейзбол Кепок С Джобове, Закачалка За съхранение на Шапки, Виси Над Вратата, Органайзер за Съхранение на Шапки за кабинет, Двойна Лин?

Багажник за изложбата на стоки Бейзбол Кепок С Джобове, Закачалка За съхранение на Шапки, Виси Над Вратата, Органайзер за Съхранение

BGN 13.14

Брой продукти
На склад

【Дръжте шапки сигурно и бързо захватывайте】Бързо улавяне и идеалната стойка за показване на шапки, стойка за показване на шапки, предназначена за любителите на шапки, на нея е лесно да се види и вземете необходимата ви шапка, преди да се отправи към улицатаОтвори им пречат да раздавливание.Стелажи за съхранение на шапки използват максимално пространството зад вратата, добавяйки декор и внимателно натиснете и задръжте шапки на място.И можете да видите и вземете своите шапки с един поглед.Идеалното място за съхранение на бейзболни кепок!. 【7 или 14 Джобове】Титуляр за бейзболни шапки, окачена над като стенен шкаф, оборудван с 7 или 14 джобове.Размер на 14 джобове : на около двойна линия 130 см х 46 см / 51,2 инча × 18,1 инча. Размер на 7 джобове : приблизително в една линия 130 см х 24 см / 51,2 инча × 9,45 инча, достатъчно дълбоки, за да шапки са добре изложени.Подходящ за всички кепок, включително регламентирана бейзболна шапка, шапка шофьор на камион, слънцезащитна шапка, шапка за голф, мини-шапка или други шапки.Тук също няма затваряне, който да може, ако случайно се закачат за вашите шапки или да се скъса ги. 【Лесна инсталация】 Титуляр-органайзер за бейзболни шапки, предназначени за стандартна врата или по-висока и широка врата.Можете бързо и много лесно да се мотае рафтове за съхранение на бейзболни шапки над врата, гардероб, стена с помощта на метална или лепило куки!. 【Отлично качество и дълготрайност】 Влакнести материали и тънка линия правят органайзер за бейзбол кепок hat hanger по-трайна, отколкото други организаторите за шапки.Органайзер за шкаф зад вратата подходящ за продължителна употреба и се сгъва за пътуване. 【Спестяване на пространство】 Органайзер за шапки и подходящи за шалове или други предмети.Идеален за съхранение и икономия на място в спалнята, хола, банята, кухнята, антрето, коридорите.Максимално използвайте пространство, за да направите дома си по-чист. 【Дръжте шапки сигурно и бързо захватывайте】Бързо улавяне и идеалната стойка за показване на шапки, стойка за показване на шапки, предназначена за любителите на шапки, на нея е лесно да се види и вземете необходимата ви шапка, преди да се отправи към улицата.Отвори им пречат да раздавливание.Стелажи за съхранение на шапки използват максимално пространството зад вратата, добавяйки декор и внимателно натиснете и задръжте шапки на място.И можете да видите и вземете своите шапки с един поглед.Идеалното място за съхранение на бейзболни кепок!. 【7 или 14 Джобове】Титуляр за бейзболни шапки, окачена над като стенен шкаф, оборудван с 7 или 14 джобове.

Други функции

Най-добри сделки