.

.

На 30-Пинов конектор за свързване на USB 3.1 Type C към конектора USB-C Кабел-Адаптер за Компютърни Компоненти и Аксесоари (Бял)

На 30-Пинов конектор за свързване на USB 3.1 Type C към конектора USB-C Кабел-Адаптер за Компютърни Компоненти и Аксесоари (Бял)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

☑️ Този адаптер е снабден с 30-пинов клъстер жак и USB конектор 31 Type-C в другия край. ☑️ Работи с повечето смартфони и таблети.Работи с всички мобилни устройства с Type-C USB, включително Xiaomi 4 C, Le TV, One Plus и други. ☑️ Този продукт е специално предназначена за ежедневието и свободното време.Лесно за носене, когато сте на шофиране у дома, излизам навън или пътувате.Можете да го съхранявате в опаковка или чантата си и, да слушате музика, независимо къде се намирате. ☑️ Сверхмалый размер за удобно носене. ☑️ Към нашия приложен адаптер 3-месечна гаранция за връщане на парите.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми или някакви въпроси за нашия продукт, и ние ще бъдем щастливи да ви помогнем. ☑️ Този адаптер е снабден с 30-пинов клъстер жак и USB конектор 3.1 Type-C в другия край. ☑️ Работи с повечето смартфони и таблети.Работи с всички мобилни устройства с Type-C USB, включително Xiaomi 4 C, Le TV, One Plus и други. ☑️ Този продукт е специално предназначена за ежедневието и свободното време.Лесно за носене, когато сте на шофиране у дома, излизам навън или пътувате.Можете да го съхранявате в опаковка или чантата си и, да слушате музика, независимо къде се намирате. ☑️ Сверхмалый размер за удобно носене. ☑️ Към нашия приложен адаптер 3-месечна гаранция за връщане на парите.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми или някакви въпроси за нашия продукт, и ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.Висококачествен адаптер - Към него можете да свържете 30-пинов кабел за данни, за зареждане и пренос на данни в мобилния телефон, USB 3.1 type-C USB-c -По всички въпроси на оперативна съвместимост, моля, свържете се директно с нас!Ние ще ви изпратим замяна, или ще ви възстановим парите.

Други функции

Най-добри сделки