.

.

CHDHALTD Мультяшная Кутия за Сухо мляко, Преносима Лъжичка Сухо Мляко в Гърне за Консервиране на продукти на Открито с Голям Капацитет за Кутии за съхранение на основн?

CHDHALTD Мультяшная Кутия за Сухо мляко, Преносима Лъжичка Сухо Мляко в Гърне за Консервиране на продукти на Открито с Голям Капацитет

BGN 4.74

Брой продукти
На склад

Вид на продукта : Кутия от сухо мляко Цвят : смесен цвят. Размер : както е показано на фигурата.Опаковката съдържа : 1 * Кутия за сухо мляко + 1 * Лъжица.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, вие ще имате приятно изживяване за пазаруване тук. Размер : както е показано Пратката съдържа : 1 * Кутия за сухо мляко + 1 * лъжица Вид на продукта : кутия за сухо мляко Цвят : смесен цвят Материал : PP 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-2 виж 2. Поради много фактори, като яркостта на дисплея и интензивността на осветление, действителния цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Други функции

Най-добри сделки