.

.

Чанти за шоколадови Бонбони с Шарките на Горски Птици на Хелоуин с Дръжки, Подаръчни Пакети за Аксесоари за Хелоуин

Чанти за шоколадови Бонбони с Шарките на Горски Птици на Хелоуин с Дръжки, Подаръчни Пакети за Аксесоари за Хелоуин

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

PolyesterПроизведено в САЩ или са внесени.Материал : ✔ Тази чанта-тоут за Хелоуин, изработени от здрав, лек и висококачествен полиестер.Това е средство за многократна употреба осигурява дълготрайна употреба.Идеален подарък : ✔ Тази чанта-тоут за шоколадови бонбони на Хелоуин - идеалният подарък за празнични партита, Хелоуин, Коледа, Деня на Св. Много приложения : ✔ Тази чанта-тоут е организатора на партита за Хелоуин, игри на Хелоуин, шеги подаръци и други тематични партита, а също така може да се използва като чанта за предложения за Хелоуин, подарък чанта, чанта за сувенири, пазарска чанта, ежедневна чанта, чанта за библиотечни книги и много други. Размер : ✔ Тази чанта-тоут за шоколадови бонбони на Хелоуин се предлага само в един размер :
Дължина 20 см /7,9 инча, ширина 21 см / 8,3 инча, дължина на колана 18 см / 7,1 инча. Инструкции за пране : ✔ Препоръчва се ръчно пране, да не се избелва, да изсъхне по естествен път.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Произведено в САЩ или са внесени.Материал : ✔ Тази чанта-тоут за Хелоуин, изработени от здрав, лек и висококачествен полиестер.Това е средство за многократна употреба осигурява дълготрайна употреба.Идеален подарък : ✔ Тази чанта-тоут за шоколадови бонбони на Хелоуин - идеалният подарък за празнични партита, Хелоуин, Коледа, Деня на Св. Много приложения : ✔ Тази чанта-тоут е организатора на партита за Хелоуин, игри на Хелоуин, шеги подаръци и други тематични партита, а също така може да се използва като чанта за предложения за Хелоуин, подарък чанта, чанта за сувенири, пазарска чанта, ежедневна чанта, чанта за библиотечни книги и много други. Размер : ✔ Тази чанта-тоут за шоколадови бонбони на Хелоуин се предлага само в един размер :
Дължина 20 см /7,9 инча, ширина 21 см / 8,3 инча, дължина на колана 18 см / 7,1 инча. Инструкции за пране : ✔ Препоръчва се ръчно пране, да не се избелва, да изсъхне по естествен път.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Това е идеалната чанта за Хелоуин.Идеалната чанта за Хелоуин по случай Хелоуин и чанта за подаръци.

Други функции

Най-добри сделки