.

.

UOIXPUHUO, Дамски чанти-прашка през рамо, Модерен Малка Раница-прашка с Регулируем пагон-удлинителем, Лека Поясная чанта, Нагрудная чанта за туризъм (Сив)

UOIXPUHUO, Дамски чанти-прашка през рамо, Модерен Малка Раница-прашка с Регулируем пагон-удлинителем, Лека Поясная чанта, Нагрудная

BGN 9.05

Брой продукти
На склад

【Голям капацитет и ниско тегло】Размери чанти-прашка следните : 78 инча (20*7*30 см).Тази чанта-прашка с 6 джоба с различна големина за поставяне на елементи с различни размери и различна голям капацитет.В същото време теглото на чанта е само 0,20 кг, което не придава прекалено голяма тежест за вашето пътуване. 【Чанта-прашка с 6 джоба】 Тази чанта-прашка има шест джоба с различни размери, три джоба с цип, един джоб на магнити с бърз достъп и два потайных джоба.Можете да съхранявате малки чаши, лична карта, шофьорска книжка, козметика, слънчеви очила, портмонета за монети и куп други предмети от първа необходимост за пътуване.Чанта-прашка с множество джобове идеални за пътувания, спорт и шопинг. 【Здрав материал】 Нагрудная чанта е направена от водоустойчив найлонов плат с висока плътност, здрав и издръжлив.Метален цип, рах гладка, да не засяда.Монтажните връзки на раменния колан, здрав и дълъг живот.Благодарение на добър материали от нашата нагрудная чанта има по-дълъг живот. 【Регулируема презрамка-удължител】 Можете да използвате регулируеми презрамки, за да се коригира една чанта на рамото си до много гъста или свободна за кацане.Можете да регулирате дължината на бретелей в съответствие с дебелина дрехите си, за да се чувствате комфортно. 【Модерен рисунка с графити】 отървете се от старите цветове, дамски чанти-прашка в стил графити, пълна с различни съчетани цветове и модели, което прави обладательницу по-млада и жизнена!. 【Голям капацитет и ниско тегло】Размери чанти-прашка следните : 7.8 инча (20*7*30 см).Тази чанта-прашка с 6 джоба с различна големина за поставяне на елементи с различни размери и различна голям капацитет.В същото време теглото на чанта е само 0,20 кг, което не придава прекалено голяма тежест за вашето пътуване. 【Чанта-прашка с 6 джоба】 Тази чанта-прашка има шест джоба с различни размери, три джоба с цип, един джоб на магнити с бърз достъп и два потайных джоба.Можете да съхранявате малки чаши, лична карта, шофьорска книжка, козметика, слънчеви очила, портмонета за монети и куп други предмети от първа необходимост за пътуване.Чанта-прашка с множество джобове идеални за пътувания, спорт и шопинг. 【Здрав материал】 Нагрудная чанта е направена от водоустойчив найлонов плат с висока плътност, здрав и издръжлив.Метален цип, рах гладка, да не засяда.

Други функции

Най-добри сделки