.

.

Модул Сензор за газ, Сензор за Откриване на амоняк NH3, Сероводород, Сензор за Откриване на Миризма TVOC, Модул сензор за температура, Влажност на въздуха, Режим на Звук?

Модул Сензор за газ, Сензор за Откриване на амоняк NH3, Сероводород, Сензор за Откриване на Миризма TVOC, Модул сензор за температура,

BGN 20.39

Брой продукти
На склад

【Многофункционално използване на】 Модул газов сензор може едновременно да идентифицира газообразный амоняк, сероводород и съдържанието на TVOC по дадена миризма 【Откриване на температура и влажност】 Той също така има функция за измерване на температура и влажност. 【Висока чувствителност】 Модул притежава характеристиките на висока чувствителност, висока разделителна способност, ниска консумация и дълъг експлоатационен срок. 【Режим на множествено o】 Осигурява UART, аналогов сигнал напрежение, формата на вълна PMM и други режими на изхода. 【Защита от смущения】 С висока стабилност, отлична защита от смущения, термична компенсация и отлична линейна изпълнение.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Сензор за откриване на миризма Материал : пластмаса Въвеждането на продукта Модул газов сензор MMD3005 може да се използва за едновременна идентификация и определяне на състава и съдържанието на амоняк, TVOC и сероводород във въздуха.Модул сензор има функция за определяне на температурата и влажността.Модулни датчици серия MMD3005 представлява многоканален газови сензори, състоящ се от системи от различни материали, които се използват специални схеми за инсталация и точни аоритмы за преобразуване на промени проводимост в електрически сигнали, съответстващи на вида и концентрацията на газ.Име на сензора MM d3005 за определяне на газ nh3tv0ch2 Диапазон на определяне на 0-300 ppm0-100 ppm0-10 ppm мм Максимална допустима концентрация1000 ppm500ppm100 ррмразрешение 1 ppm0. 05ppm Време за реакция 60s.

Други функции

 Condition:
100% Brand New
Item Type:
Odor Detection Sensor
Material:
Plastic
Product Introduction:
MMD3005 Gas sensor module can be used for simultaneous identification and detection of ammonia gas, TVOC and hydrogen sulfide gas composition and content in the air. The sensor module has the function of temperature and humidity detection.The MMD3005 series module sensors are multi-channel gas sensors composed of different material systems, which use specific conditioning circuits and precise aorithms to translate the electrical conductivity changes into electrical signals corresponding to the gas type and concentration. :
Sensor NameMMD3005Detection of GasNH3TV0CH2SDetection Range0-300ppm0-100ppm0-10ppmMaximum Allowable Concentration1000ppm500ppm100ppmResolution 1ppm0. 2ppm0. 05ppmResponse Time60s :
Най-добри сделки