.

.

На 17 КМ 70 Бр., Комплект Златни Пръстени за полагане на жените и подрастващите момичета, Комплект Сребърни пръстени в стил Бохо, Комплект пръстени в стил Midi, Набор от ?

На 17 КМ 70 Бр., Комплект Златни Пръстени за полагане на жените и подрастващите момичета, Комплект Сребърни пръстени в стил

BGN 23.43

Брой продукти
На склад

【Комплект пръстени от 70 бр】 Вие ще получите комплект от 70 бр. златни пръстени в стил бохо различен дизайн (като на змия, кристали, пеперуда, луна, звезди, цветя, закручивающаяся верига, под формата на сърца и други модни елементи).Можете да ги комбинирате във всяка комбинация, за да се създадат множество модни пръстени, подходящи за различни дрехи и поводи. 【Различни размери】 Различни размери от 4-9 в американския размер, можете да ги изхвърлят заедно или да се използват като отделни пръстени.Те могат да се използват като халки на юмрук, midi-пръстени, минималистичных на пръстените", " прости пръстени или пръстени за пръстите на краката.(PS : Повечето от тях регулируеми пръстени, ако ги няма, тогава можете да вземете клещи и отрязани дъна, за да направите пръстен регулируем. 【Сладък и елегантен】 ретро стил в стил бохо, безопасен и удобен в чорап, осигурява множество различни комбинации, които могат да се носят небрежно или елегантно.Можете също да носят си и да получите много комплименти, отправяйки се на специални срещи или по-официални събития. 【Премиальное качество】 Всички пръстени са изработени от висококачествени сплави в комбинация с покритие процес, гладка повърхност, по-ярък цвят, екологично чисти материали.(Вид напомняне : нашите наращиваемые пръстени, позлатени черно, така че черен цвят на краката - това е нормално, това не е проблем за качество, на което може да се избегне, които ги покриват прозрачен лак за нокти, преди носенето. 【Следпродажбено обслужване】 Ние 17 KM Бижута винаги обръщаме повече внимание на удовлетвореността на клиентите, отколкото на нещо друго.На всички въпроси може да се отговори и да се решат в рамките на 12 часа, просто се наслаждавайте на своята покупка.Моля, отделете "17 KM" страница, за да научите повече бижута!.История на марката. 17 KM - това е марка, която се занимава с дизайн на модни бижута, имаме първокласен екип от дизайнери и фабрики, които стриктно следят за качеството на продукцията.У нас в 17 KM има много продукти, като например обеци, колиета, на крак гривни, гривни за жени и мъже, както и всички видове бижута.Нашето отношение : на Обслужване и качество.Всяка пратка ще бъде два пъти провери и селектиран ръчно, преди опаковането и изпращането на нашите клиенти.Надяваме се, че нашите клиенти ще получат добър опит от избора на 17 KM.

Други функции

Най-добри сделки