.

.

Луксозно Колие с отложено във формата на буквите A-Z от сребро 925 Проба, Елегантна Малка колие с инициали, за жени и Момичета, Сребро/Злато/black (с подарък кутия)

Луксозно Колие с отложено във формата на буквите A-Z от сребро 925 Проба, Елегантна Малка колие с инициали, за жени и Момичета,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

? Класическо, модерно колие ?- Това колие е с малки букви, изглежда много елегантно с хубав и специален дизайн, идеално подходящи за ежедневието или специален поводАко имате буквата "М" в името или фамилията, или тя символизира специален човек в живота си, просто купете това многозначительное колие с монограм. ? Колие от сребро ?- Хипоалергичен сребро с платинен покритие, минали строг кожен тест, не съдържа алергии, никел, тези малки първоначални колиета са безопасни за кожата. ? Размер колиета ? -Размер на кулон : 6,8 mm * 6,6 мм; Размер на веригата : 16 инча + 2 инча с разширение / промяна на размера, което гарантира, че тя е идеално място за всеки.Тип обков : Обков от лапи омар, лесно се поставят. ?Подарък за ЖЕНИ? -Опаковка с подарък предавателна кутия, идеален подарък за всякакви поводи, като Деня на майката, годишнина, сватба, Коледа, Свети Валентин, цветя, бъдни вечер, празник, парти, абитуриентски бал, подарък за рожден Ден, за майки, дъщери, баби, сестри, майки, съпруги, приятелки, любовници, двойки, приятелка или поглезете себе си. ?УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО? - 60-дневна гаранция за връщане на парите и на дефектните обмен, покупка без проблеми!Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да получат отговори на въпроси и решаване на проблемите, доколкото това е възможно.Верижка и висулка от сребро с релефни "925". Хипоалергичен, не съдържа олово и никел, сигурно за чувствителна кожа.Тежко златно покритие, много лъскаво, много издръжлив.Първоначално висулка няма да бъде обърнат с главата надолу. Регулируема верижка 16 инча + 2 инча с цип за дългоцевно оръжие.Всяка верига от сребро е преминал строгите изпитания на опън, я не е лесно да се прекъсне.

Други функции

Най-добри сделки