.

.

Camnoon Стенен Триъгълна скоба за стрели, Светлинна поставка за Снимки, Стробоскоп, Монолайтовый Софтбокс, Което пръстен, Лампа От Алуминиева сплав, максимална товаро?

Camnoon Стенен Триъгълна скоба за стрели, Светлинна поставка за Снимки, Стробоскоп, Монолайтовый Софтбокс, Което пръстен, Лампа От Алуминиева

BGN 34.10

Брой продукти
На склад

【Универсална скоба за монтиране на стена】 Със свързващ винт 1/4 инча и 3/8 инча скоба за монтиране на стена, подходящи за стрелба стробоскопом, монолайтом, кольцевым осветление, софтбоксом, рефлектор и други устройства, които трябва да инсталирате на стената на студиото 【Здрава и стабилна конструкция】 е Изработен от алуминиева сплав, е трайна и здрава, не е лесно ръжда, има триъгълна структура, за да се подобри стабилността на скоба стрели за монтиране на стена, сигурни и надеждни за използване. 【Регулируема дължина】 Благодарение на 2 секции телескопични тръби с диаметър 35 мм/30 мм, дължина на конзолата за монтиране на стена може да бъде увеличена от 102 см, до 180 см / 40,2 инча-70,9 инча според вашите различни изисквания към използването, което е много удобно за използване. 【Гъвкавост в използването на】 Можете да завъртите лоста за монтиране на стена нагоре и надолу или от ляво на дясно в диапазона от 0 ° до 180 ° за различни настройки на ъгъла, както и сгъване го неподвижно в стената, за да се спести място, когато не се използва. 【Лесна инсталация】 Идва с 4 бр. расширительными винтове, можете лесно да инсталирате лост стрели в солидна стена.С трайни и с голяма база, здрав и надежден.(Забележка : Група стрели за монтиране на стена трябва да се затегне на носеща стена. Технически характеристики : Дължина : 72-130 см / 102 см-180 см (по избор) Материал : алуминиева сплав Товар : 5 кг Свързващ винт : 1/4 инча и 3/8 инча Тегло на продукта : 2420 г / 5,3 паунда (72-130 см), 2780 гр / 6,1 паунда (102 см-180 см) Опаковъчен лист : 1 * скоба стрели.

Други функции

Най-добри сделки