.

.

Бележник от картон хартия YARUMI 6 x 6, Еднопосочна Хартиени опаковки с Печат за направата на Картичка, Подложка за Албуми с Цветен Модел, Декор за Албум със снимки От Де?

Бележник от картон хартия YARUMI 6 x 6, Еднопосочна Хартиени опаковки с Печат за направата на Картичка, Подложка за Албуми

BGN 6.26

Брой продукти
На склад

➤ 24 Листа хартия за scrapbooking с цветя - като тема, за това дизайнерско книга notepad избран цъфналите цветя, на тема : "Точно сега"Символ на надежда, щастие и нежност, че е особено подходящ за украса. ➤ 12 хубави рисунки - Размер на страницата 15,2 x 15,2 см / 6 "x 6". 12 различни рисунки, по 2 листа за всяка рисунка, общо 24 на лист.Основен цвят - розов, в нея се смесват различни цветове, с богато усещане за многослойности.Моделите включват окото, цветя, ленти, вълна и други геометрични фигури. ➤ Еднопосочна печат - Сгъваема и подходяща за рязане цветна фонова хартия е най-основният аксесоар за създаване на албуми за албуми и фото дисплеи.Еднопосочен дизайн на печатни, на обратната страна е, не е нужно да се притеснявате за това, от коя страна да се използват. ➤ Не съдържа лигнин и киселини - Хартия, картон, отпечатани на висококачествена офсетова хартия 160 g /m2, не съдържа лигнин и на киселини.Дебелината на хартията, нито дебела, нито тънка, идеалната празнична хартия за производство на пощенски картички пролетта, за Ден на Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Ден за защита на децата, рожден Ден, сватба, годишнина, Ден на благодарността / раждане на дете и т. ➤ най-Добрата декоративна хартия за бродерия - Хартиена опаковка с шарките също е носител на бижута, които могат да се използват и за производство на поздравителни картички ръчна изработка, дизайн на списания, оригами със собствените си ръце, декупажа, опаковки, кошници кутии, производство на кошници бирок, обложки за книги, оформяне на море / куклени къщи, изрязани декори, изготвяне на празнични партита или други проекти хартия, изкуство. ➤ 24 Листа хартия за scrapbooking с цветя - като тема, за това дизайнерско книга notepad избран цъфналите цветя, на тема : "Точно сега".Символ на надежда, щастие и нежност, че е особено подходящ за украса. ➤ 12 хубави рисунки - Размер на страницата 15,2 x 15,2 см / 6 "x 6". 12 различни рисунки, по 2 листа за всяка рисунка, общо 24 на лист.Основен цвят - розов, в нея се смесват различни цветове, с богато усещане за многослойности.Моделите включват окото, цветя, ленти, вълна и други геометрични фигури. ➤ Еднопосочна печат - Сгъваема и подходяща за рязане цветна фонова хартия е най-основният аксесоар за създаване на албуми за албуми и фото дисплеи.

Други функции

Най-добри сделки