.

.

Универсална Настолна Поставка за Микрофон, Регулируем Настолна Поставка За Микрофон, Държач за Стойка за Микрофон Настолен Сгъваем Статив за Микрофон с мрежа за п?

Универсална Настолна Поставка за Микрофон, Регулируем Настолна Поставка За Микрофон, Държач за Стойка за Микрофон Настолен Сгъваем

BGN 13.00

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и метал, устойчива на износване и издръжлив, него не е лесно да се повреди и има дълъг срок на службаРегулируема височина, съвместима с различни микрофона може да се регулира в зависимост от вашите нужди.Титуляр микрофон сгъваеми, лесно се носи с себе си, а защитна мрежа от чистка прави звукосниматель по-чист.Перфектна комбинация от антивибрационного статив и мрежата от чистка прави запис по-реална и ясна.Гъвкав маркуч gooseneck е изработен от въглеродна стомана, която издържа повече от 10 000 изпитване на огъване и може да се регулира от всеки ъгъл. Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и метал, устойчива на износване и здрав, това е лесно да се повреди и дълъг експлоатационен живот. Регулируема височина, съвместима с различни микрофона може да се регулира в зависимост от вашите нужди. Държач на микрофона сгъваем, удобен за носене, с защитна мрежа от чистка, която прави звукосниматель по-чист. Перфектна комбинация от антивибрационного статив и мрежата от чистка прави запис по-реална и ясна. Гъвкав маркуч gooseneck е изработен от въглеродна стомана, която издържа повече от 10 000 изпитване на огъване и може да се регулира от всеки ъгъл.Параметри : Тип на продукта : Статив за микрофон Материал : ABS + въглеродна стомана Модел на продукта : ST-5 За предотвратяване на емисии на Диаметъра на окото : прибл. Височина поставки в сгънат вид 10 см/3. Височина поставки в разложенном като 21 см/8,3 инча : прибл.9 инча Осъществяване Списък : 1 х статив за микрофон 1 х Мрежа за предотвратяване на емисии 1 х Слот за стягане 1 х обтегач 1 х инструкция.

Други функции

Item Type:
Microphone Tripod
Material:
ABS + Carbon Steel
Product Model:
ST-5
Blowout Prevention Net Diameter:
Approx. 10cm/3.9in
Stand Folded Height:
Approx. 21cm/8.3in
Stand Unfolded Height:
Approx. 15cm/5.9in
Package List:
1 x Microphone Tripod :
1 x Blowout Prevention Net :
1 x Fastener Slot :
1 x Buckle :
1 x Instruction :
Най-добри сделки