.

.

3 бр., Чантата си в китката с цип, Лесна Гривна за телефон за джогинг, Дишаща Калъф за мобилен телефон на китката с 2 джобове, стойка за телефон на китката за спорт, път?

3 бр., Чантата си в китката с цип, Лесна Гривна за телефон за джогинг, Дишаща Калъф за мобилен телефон на китката с 2 джобове, стойка

BGN 3.40

Брой продукти
На склад

【2 джоба и 1 с цип】 От една страна на притежателя за телефон има джоб с цип, а от друга страна - джоба без ципДжобовете могат да се използват за съхранение на мобилни телефони и малки обекти, като например слушалки, ключове, кредитни карти и т. 【е Подходящ за повечето мобилни телефони и китките】 Размер на притежателите на телефона workout е 10x15 см (3,9 x 5.9 инча), което е приблизително една четвърт от лист хартия формат А4.Те са еластични, са подходящи за носене на китките и мобилни телефони с размери 8,5x15 см (3,3x5,9 инча).Моля, имайте предвид, че те са предназначени за китките, а не за ръка. 【Лек и дишащ】 Притежателите на мобилни телефони на китката, изработени от висококачествена полиестерна материя, която ефективно абсорбира потта и изсъхва бързо, като ви прохлада и приятни усещания по време на тренировка. 【3 Различни Цвята】 Вие ще получите 3 различни цвята на джобове за китките за използване и замяна (черно, синьо и червено), а също така можете да изберете чанта за китките в зависимост от вашите дрехи, за да изглежда по-стилно, по време на тренировки и пътуване. 【Лесно почистване и бързо изсъхва】 Тези ръчни чанти и калъфи за ключове за джогинг лесни за почистване, ще бъдат изтрити в колата и бързо да изсъхне.Те са много леки и компактни, така че е лесно да се носят на китките си или да се носят в чантата.Тежки и обемисти колани и раници за джогинг ограничават вашите движения по време на тренировка.Нашите портфейли-въжета за телефони може да се носи на китката си, за да освободи ръката си по време на джогинг, ходене, джогинг за джогинг и т. Те са трайни, дишащи и удобни, което улеснява вашите упражнения.Характеристики на продукта ➤ чудесно за спорт : Ръчни портмонета за джогинг са идеални не само за пътуване, но и за много други дейности като бягане, джогинг, ходене, туризъм и колоездене. ➤ Улесни себе си упражнение : бягащи колани и раници са толкова тежки, че ограничават вашите движения.Нашият гривна за телефон може да се носи на китката си по време на тренировка. ➤ Растягивающиеся и дишащи : тези белезници за телефони, произведени от висококачествен полиестерен плат.Те са дишащи, еластични, здрави и удобни.Параметри Материал : полиестер Цвят : черен, син, червен Размер : 10x15 см (3,9x5,9 инча) съдържание на Пакета : 3 х портмонета на китката.

Други функции

Най-добри сделки