.

.

Персонални Кутия за пръстените от орехово дърво, кутия за съхранение на пръстените за предложения, Подарък за Такива на Булката или на Младоженеца на годишнина от ?

Персонални Кутия за пръстените от орехово дърво, кутия за съхранение на пръстените за предложения, Подарък за Такива на Булката или

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

♥ Оригинален дизайн - Имате нужда от кутия за пръстените, за да се скрие годежни пръстени, отмечающие значима годишнина натиснете "Персонализиране сега", за да започнете да създавате. ♥ Малка кутийка за пръстени на сватба - Използвайте тази персонални кутийка за годежни пръстени, за да обменят клетва в своя щастлив ден, е подходящ за годеж, сватба или годишнина. ♥ Материал дърво - Изработена от висококачествено орехово дърво, този ковчег за пръстените се различава красива и естествена текстура на дървото, което я прави неподвластным време и траен заговор.Естествените материали, използвани в конструкцията на този чекмеджета за пръстените, го правят екологично обоснован избор за тези, които искат да сведат до минимум своето въздействие върху околната среда. ♥ Широко приложение кутия-титуляр на пръстените " е Подходящ за малки предмети, като пръстени, обеци, бижута и т. идеален за сватби, помолвок, годишнини, подаръци.Нека красива ковчег за бижута с пръстени ще ви помогне да си спомнят щастливите моменти в живота си. ♥ Това е идеалната малка кутийка за пръстени, за да покажете на вашите пръстени в деня на сватбата или за невероятни сватбени снимки.Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате въпроси или нужда от помощ. ♥ Оригинален дизайн - Имате нужда от кутия за пръстените, за да се скрие годежни пръстени, отмечающие значима годишнина. натиснете "Персонализиране сега", за да започнете да създавате. ♥ Малка кутийка за пръстени на сватба - Използвайте тази персонални кутийка за годежни пръстени, за да обменят клетва в своя щастлив ден, е подходящ за годеж, сватба или годишнина. ♥ Материал дърво - Изработена от висококачествено орехово дърво, този ковчег за пръстените се различава красива и естествена текстура на дървото, което я прави неподвластным време и траен заговор.Естествените материали, използвани в конструкцията на този чекмеджета за пръстените, го правят екологично обоснован избор за тези, които искат да сведат до минимум своето въздействие върху околната среда. ♥ Широко приложение кутия-титуляр на пръстените " е Подходящ за малки предмети, като пръстени, обеци, бижута и т. идеален за сватби, помолвок, годишнини, подаръци.Нека красива ковчег за бижута с пръстени ще ви помогне да си спомнят щастливите моменти в живота си.

Други функции

Най-добри сделки