.

.

BARSDAR 26 Инча Дълго Оплетка Натрупване на cauda equina с Завязкой за Коса, Пряко Обвивка Около Удължаване на Коса, Конска опашка, Направи си сам, Натурални Мека Синтетична К?

BARSDAR 26 Инча Дълго Оплетка Натрупване на cauda equina с Завязкой за Коса, Пряко Обвивка Около Удължаване на Коса, Конска

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Като един от най-продаваните марки в категорията на средствата за грижа за косата on, BARSDAR в продължение на много години работи в областта на продажбите и дизайн на средства за грижа за синтетични и човешките коса 【Материал плетеного опашката】 е Изработен от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, полезен е за здравето и безопасен, изглежда естествено, мек на допир и ниско съдържание на мазнини, много подобен на човешки косъм.Може да се оправям или завить с помощта на плойки 180 ° F. 【Елегантна и красива】 Идеално се съчетава с текстура на косата повечето хора, я не е лесно да се намери, или той ще се падне.Заплетенный в косичку опашка, мек и естествен, модерен и уменьшающий възраст, поставяне на перука на собствените си коса здрава гумена лента, незабавно и естествено смешайтесь, може да се оттегли по всяко време, удобно за промяна на прическата. 【Направи си сам различни прически】 С помощта на този плетеного опашчица можеш да направиш много и различни прически : балон, голям оплетена опашка, рибя опашка, 2 френски рыбьих опашчица, висок кок, прически наполовина нагоре, ниски греди.или можете да теглите дъвка и я завърже на върха в директен опашката. 【Подходящи за много случаи】Можете да носите дълги заплетенные в опашка горе-долу по всякакъв повод : сбогом, ежедневни дрехи, пътувания, партита, рождени дни, сватби, пазаруване, срещи и т., не Може само да се използва самостоятелно, но и поднесе като малък подарък на роднини и приятели. 【Приятно пазаруване】 Ние ценим вашето пазаруване, ако има някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим най-доброто решение.BARSDAR дълго време правих изследване и производство на изкуствена коса.Фирмата има самостоятелен екип за разработване на продукти, фабрика, звено за контрол на качеството и екип на следпродажбено обслужване. BARSDAR строго контролира всеки детайл и носи отговорност пред всеки клиент.Изберете BARSDAR.Стани собствената си звездата!.

Други функции

Най-добри сделки