.

.

Калъфи за телефони Galaxy S8 Business, Обикновен Кожен калъф-книжка с цип, Отделения за карти, чантата и шнурком (Цвят: синьо)

Калъфи за телефони Galaxy S8 Business, Обикновен Кожен калъф-книжка с цип, Отделения за карти, чантата и шнурком (Цвят: синьо)

BGN 19.96

Брой продукти
На склад

Бизнес обикновен кожен калъф-книжка с хоризонтална отстрочкой за Galaxy S8 с притежателя на Елегантна текстура на кожата създава класически и луксозен външен видЦвят, както е показано на снимките, модерен материал е с добро качество, осигурява на мобилния телефон за пълна защита.Перфектен дизайн за достъп за динамика, бутони, камера и портове.Предпазва вашето устройство от надраскване, намалява щетите, причинени от падения.Бизнес обикновен кожен калъф-книжка с хоризонтална отстрочкой за Galaxy S8 с притежателя на Елегантна текстура на кожата създава класически и луксозен външен вид.Цвят, както е показано на снимките, модерен материал е с добро качество, осигурява на мобилния телефон за пълна защита.Перфектен дизайн за достъп за динамика, бутони, камера и портове.Предпазва вашето устройство от надраскване, намалява щетите, причинени от падения. Прост и лесен, удобен, лесен за переноске. Конструкция, сгъваща се стойка улеснява странично гледане. Функционални отделения за карти, портфейл и поставка, удобни за използване. Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате на корпуса. Добре приемайте сигнал.

Други функции

Най-добри сделки