.

.

Moretoes Високи Кутии за Сладкиши на много Нива Кутия за торти 9 3 Опаковки Размер 8x8x10, 10x10x12, 12x12x12 Инча с Прозорец, за Еднократна употреба, Контейнери за Торти за вашата С?

Moretoes Високи Кутии за Сладкиши на много Нива Кутия за торти 9 3 Опаковки Размер 8x8x10, 10x10x12, 12x12x12 Инча с Прозорец, за Еднократна

BGN 14.99

Брой продукти
На склад

[Комплекта включва] : 9 x 3 размера 8x8x10 ", 10x10x12", 12x12x12" (по 3 на всеки размер) във високи кутии за торти, в които ще се побере лесно торта обикновен размер, сватбена торта, стъпаловиден торта, висока торта, поставка за торта или други подаръци от среден размер [Висококачествен материал] : Сверхпрочная висококачествена кутия от крафт-гофриран картон.Нашите кутии за торти дебели и здрави, което гарантира, че кутията за тортата не ще се разбие при изпращане или продажба на всяко печене. [Прозорец горе] : Кутия за торти има прозрачно витринное прозорец с една вълнообразна прозорец в горната част, за да е идеално за показване на вашите красиви торти, а височината може да се регулира от 1 инч, така че да побере по-нежни торти. [Лесен монтаж] : Тези кутии за торти идват ви плоски и полусогнутыми, така че ще трябва да ги съберат, преди да използвате.Въпреки това го събере лесно.За това, за да събере всяка кутия заедно, отнема само няколко секунди. [Подходящите случаи] : Идеален спътник за сватби, детски тържества, рождени дни, партита, подаръци за младоженци и празнични тържества, можете да направите персонализиран подарък кутии за печене със собствените си ръце с пискюли и стикери.

Други функции

Най-добри сделки