.

.

Ipetboom 8 бр. Легла за Хамстер Зимни Мат Дишаща Възглавници За Домашни Любимци Подложка За Клетки за Влечуги Подложка за Почивка на Домашни любимци Подложки за Малки Д?

Ipetboom 8 бр. Легла за Хамстер Зимни Мат Дишаща Възглавници За Домашни Любимци Подложка За Клетки за Влечуги Подложка за Почивка на Домашни

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Пещера легло за прегръдки домашни любимци : Размерът на тази подложка за спане на домашни любимци е подходящ за таралеж, хамстер, морско свинче, крысиного, порове, катерици Възглавница за домашни любимци от чинчила : Можете да сложите този килим на пода на дома като подложка за спане на домашни животни, за поддържане на чистотата на пода.Спален чувал за котки : Предпазва вашия малък домашен любимец от студа, особено през зимата.Вашето малко кученце ще се радвате на много удобно да лежи и да спи.Възглавница за спане на домашни любимци : Носилка за клетка за хамстер Легла за спане на домашни любимци е подходящ за повечето домашни любимци с малък размер, като на хамстер, таралеж, чинчила и други. Носилката за клетка за хамстер : подходящ размер, тя няма да отнеме много повече места.Лесен, удобен за ползване в движение.Ярки цветове, привличащи вниманието на вашия домашен любимец, както и топла, плътна и удобна възглавница за сън, хамстер или друг малък домашен любимец.Пратката включва 8 x подложка за хамстери Характеристики -Размер : 25,00 X17,00 X0,30 см/9,82 X6,68 X0 подложка за клетки за влечуги. -Уникална форма дизайн изглежда много сладък и уютна спалня дава на вашия домашен любимец чувство на сигурност, меки, топли и удобни подложки за малък домашен любимец. -Материал : корал руно, полиестер шерпа зимата гнездо -Цвят : както е показано на малката гнездо за домашни любимци -Може да попречи на вашия малък домашен любимец от студа, особено през зимата.Вашето малко кученце се радвате удобно да лежи и да спи в един много топъл килим за домашни любимци. -Подложка за спане на домашни животни е подходящ за повечето домашни любимци с малък размер, като на хамстер, таралеж, чинчила и други подложки за почивка на домашни любимци. -Изработен от еластични и по-топли материали.Направете така, че домашен любимец се чувствах комфортно и топло, облицовки за клетки за малки домашни любимци. -Топъл материал, и тази подложка за домашни любимци ще помогне на вашия домашен любимец се чувстват топли, удобни, както за домашни любимци - удобни легла.Описание на продукта Легло за заек е Направена от висококачествен и износостойкого материал, еластичен, удобен и топло за спане домашен любимец, особено в студена зима.подложка за хамстер Е перфектен, уютен, топъл и удобен подложка за малки домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки