.

.

Срок на съхранение Лъжици, Бутилки за Подправки, Поставка за Подправки, богат на функции, Практичен, Здрав за ресторанти (червен)

Срок на съхранение Лъжици, Бутилки за Подправки, Поставка за Подправки, богат на функции, Практичен, Здрав за ресторанти (червен)

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Може да се пере директно, лесно се почистват и се съхраняватНаправете купа по гигиеничной.Изработен е от висококачествена пластмаса, който е здрав и не е токсичен. Мултифункционален кухненски приемната на скоростната ще ви помогне за по-добро организиране на вашите кухненски принадлежности и изглеждат по-чисти.Екологично чисти, без миризма и са токсични, безопасни за вас, добър избор за здравословен начин на живот. ножове, вилици и бутилките могат да бъдат поставени на върха, а да се съхранява подправки в малки коробочках долу, те ще бъдат добър помощник в кухнята.Описание : Изработен е от висококачествена пластмаса, който е здрав и не е токсичен.Ножове, вилици и бутилките могат да бъдат поставени на върха, а подправка може да се съхранява в малки коробочках долу.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествена пластмаса, който е здрав и не е токсичен. Може да се пере директно, лесно се почистват и се съхраняват.Направете купа по гигиеничной. Мултифункционален кухненски приемна кутия, ще ви помогне по-добро организиране на вашите кухненски принадлежности и изглеждат по-чисти. Ножове, вилици и бутилките могат да бъдат поставени на върха, а подправка може да се съхранява в малки коробочках долу, това ще бъде добър помощник в кухнята. Екологично чист, без мирис и токсичност, безопасен за вас, добър избор на здравословен начин на живот.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Рафтове за съхранение Материал : пластмаса Цвят : бял, червен, зелен (опция) Размер : приблизително 40 * 25 * 21 см / 15.3 Размер на опаковката : Около 41*26* 22 см / 16.7 Тегло в инчове : 1700 g / 60 грама (прибл.) Осъществяване списък : 1 x поставка за съхранение на Бележки : 1. Действителния цвят на продукта може да се различават от цветовете на снимките от за осветление. Възможни са незначителни отклонения в размерите на продукта.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Rack
Material:
Plastic
Color:
White, Red, Green (optional)
Size:
Approx. 40*25*21cm / 15.7*9.8*8.3inch
Package Size:
Approx. 41*26*22cm / 16.1*10.2*8.7inch
Weight:
1700 g / 60 oz(approx.)
Package list:
1 x Storage Rack:
Notes:
1. The actual product color may deviate from the photo due to light.:
2. There may be a slight deviation in the measurement of product.:
Най-добри сделки