.

.

Водоустойчив Стенен тава CUJUX - Домакински Принадлежности За съхранение, Безплатен Щанцоване, Универсална Тава за Тоалетна хартия в Банята (Цвят: A)

Водоустойчив Стенен тава CUJUX - Домакински Принадлежности За съхранение, Безплатен Щанцоване, Универсална Тава за Тоалетна хартия в Банята

BGN 16.47

Брой продукти
На склад

★ Размер : около 20*135 виж ★Материал : ABS. ★ изработени от висококачествен материал. ★ Преносима подмяна на хартия за по-лесно отваряне. ★ Гуманизированный износ, плавно подаване на хартия, широкото използване на хартия. ★ Размер : около 20*13.5 виж ★Материал : ABS. ★ изработени от висококачествен материал. ★ Преносима подмяна на хартия за по-лесно отваряне. ★ Гуманизированный износ, плавно подаване на хартия, широкото използване на хартия.Лесна инсталация Вашето време е ценно, така че ние не искаме да губи, губи ценно време за пробиване и вкараните чука на вашата стена.Монтаж на фаянс един багажник - това е един лесен и бърз процес : махнете опаковката, внимателно почистете повърхността, нанесете плоски каучук основата на повърхността и премахване на въздух.Поставете метална част нещастници, завъртете копчето по посока на часовниковата стрелка, за да се освободи въздух, и консултациите до друго.ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЪНШЕН ВИД : - Седнал на тоалетната, можете да лесно да вдигне телефона или на други тривиални неща.Идеален за спални, бани и тоалетни.- Подходящ за плочки, дърво, пластмаса и стъкло.Уверете се, че тоалетна хартия е далеч от стената и може точно сворачиваться.- В диспенсере за хартиени кърпи за ръце може да се съхранява на хартиени кърпи.Държач за тоалетна хартия може да намали бъркотия в банята и решаване на проблемите със съхранението. Размер : около 20*13.5 виж Материал : ABS е Изработен от висококачествен материал.Преносима подмяна на хартия за по-лесно отваряне.Гуманизированный износ, плавно подаване на хартия, широкото използване на хартия. Реалния цвят може да се различават леко от снимките, поради резолюцията на екрана на компютъра, яркост, контраст и т.

Други функции

Най-добри сделки