.

.

Bluetooth високоговорители BOTEGRA, богат на функции за Безжична колонка с докосване в режим на дълго очаквания за улици (черен)

Bluetooth високоговорители BOTEGRA, богат на функции за Безжична колонка с докосване в режим на дълго очаквания за улици (черен)

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Функция Bluetooth] Използва върхова технология Bluetooth 5Той притежава предимствата на висока скорост на трансфер, стабилна предаване и липсата на заплитане. 2 пъти по-бързо, той може да изпълнява ефективно сдвояване на устройство с поддръжка на Bluetooth високоговорители Bluetooth. [Микрофон и отделен дизайн] Говорител с вграден микрофон за разговори със свободни ръце.Говорител и безжични слушалки използват 2 различни Bluetooth модул, така че можете да ги използвате поотделно, в едно и също време. [Звукови ефекти Hi Fi] Преносими високоговорители Bluetooth притежават невероятна звукови ефекти, изпълнени с бас, средни и високи честоти, динамичен звук, впечатляващ дизайн и високо качество на обемен стерео звук с двоен бас. [Удобни за носене] Ергономичен дизайн позволява да се захванат за ушному канала дори по време на интензивни физически натоварвания.Включете зарядно устройство за стартиране и докоснете наушнику. [Широка съвместимост и изискан дизайн] Преносим високоговорителя Bluetooth за i Phone, лаптоп и телефони с Android.Ще ви позволи да се наслаждавате на музиката без никакви проблеми с кабел.Добре проектирана, безопасен и удобен. [Функция Bluetooth] Използва върхова технология Bluetooth 5.Той притежава предимствата на висока скорост на трансфер, стабилна предаване и липсата на заплитане. 2 пъти по-бързо, той може да изпълнява ефективно сдвояване на устройство с поддръжка на Bluetooth високоговорители Bluetooth. [Микрофон и отделен дизайн] Говорител с вграден микрофон за разговори със свободни ръце.Говорител и безжични слушалки използват 2 различни Bluetooth модул, така че можете да ги използвате поотделно, в едно и също време. [Звукови ефекти Hi Fi] Преносими високоговорители Bluetooth притежават невероятна звукови ефекти, изпълнени с бас, средни и високи честоти, динамичен звук, впечатляващ дизайн и високо качество на обемен стерео звук с двоен бас. [Удобни за носене] Ергономичен дизайн позволява да се захванат за ушному канала дори по време на интензивни физически натоварвания.Включете зарядно устройство за стартиране и докоснете наушнику. [Широка съвместимост и изискан дизайн] Преносим високоговорителя Bluetooth за i Phone, лаптоп и телефони с Android.Ще ви позволи да се наслаждавате на музиката без никакви проблеми с кабел.Добре проектирана, безопасен и удобен. [Функция Bluetooth] Използва върхова технология Bluetooth 5.Той притежава предимствата на висока скорост на трансфер, стабилна предаване и липсата на заплитане. 2 пъти по-бързо, той може да изпълнява ефективно сдвояване на устройство с поддръжка на Bluetooth високоговорители Bluetooth. [Микрофон и отделен дизайн] Говорител с вграден микрофон за разговори със свободни ръце.

Други функции

Item Type:
Bluetooth Speaker
Material:
ABS
Bluetooth Version:
5.1
Standby Time:
120 Days
Call Time:
3 Hours
Charging Time:
60 Minutes
Charging Voltage:
DC 5V
Frequency Range:
20-20000Hz
Transmission Distance:
10m-15m/32.8-49.2ft
Headphone Battery Capacity:
Left and Right Headphones 30mah Lithium Ion Battery (Shipped with batteries)
Speaker Battery Capacity:
800mah Lithium Ion Battery (Shipped with batteries)
Headset Play Time:
5 Hours
Speaker Playing Time:
2.5 Hours
Package List:
1 x Bluetooth Speaker  :
2 x Headsets :
1 x Charging Line:
4 x Spare Earplugs :
Най-добри сделки