.

.

ZITIANY 3 бр. Прозрачно Хидратиращ Гланц За устни, Определени За Създаване на Огледален Блясък за устни, Определени Блесков за устни, Подарък за Коледа за Нова Година, П?

ZITIANY 3 бр. Прозрачно Хидратиращ Гланц За устни, Определени За Създаване на Огледален Блясък за устни, Определени Блесков за устни,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Натурална формула】 Прозрачен гланц за устни с отлични продължителен хидратиращ ефект, веднага се получава красив и жив блясък за устни 【Лесна употреба】 Прозрачен блясък за устни, лесно се нанася, се изчиства и разглаживается, не подскачащи и не вытягиваясь; лесно е запознат и бързо почистване.Не се притеснявайте за пигментацията. 【Модерен дизайн】 Корпуса на флакона прозрачен блясък за устни е направен прозрачен дизайн, само на вашия избор от 12 цвята.Винаги ще има нещо подходящо за вас. 【За различни случаи】 Елегантен, лек, елегантен, лек грим за устни, подходящ за всички сезони, особено подходящи за офиса, срещи, шопинг, на летните събирания с приятели.Прозрачен гланц за устни - тя е много проста, много е красива и удобна за употреба серия средства за грим на устни. 【Гаранция за качество на продуктите】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.ZITAINY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ✨Име на продукта : Овлажняващ глазура за устни ✨Специално предназначение : липсва ✨Срок на годност : 3 години ✨Продукт съдържа : 3 пъти глазура за устни.

Други функции

Най-добри сделки