.

.

Кутия За Душата, Декоративен Контейнер за душ, Калъф за лакомства, Опаковане на Нов ден, Коледа, Полза за стареене, Бонбони, Шоколад, Коледни Детски Сватба, Кръгли Сл?

Кутия За Душата, Декоративен Контейнер за душ, Калъф за лакомства, Опаковане на Нов ден, Коледа, Полза за стареене, Бонбони, Шоколад, Коледни

BGN 12.96

Брой продукти
На склад

Военно делоКутия за сватбени подаръци : кутия за бонбони, шоколадови бонбони или друг малък подарък и т. Кутия бонбони за детската душа : Можете да поставите в нея малко бонбони, сладкиши и дори и малък подарък, а след това да го изпратите на своите приятели и близки.Хартиени кутии за Валентинок : В тях се използват материали, които трудно се поддават на обработка. Tin : дизайн, голям капацитет, която може в голяма степен отговарят на вашите нужди в опаковката.Кутия за сватбени подаръци : кутия за бонбони, шоколадови бонбони или друг малък подарък и т. Кутия бонбони за детската душа : Можете да поставите в нея малко бонбони, сладкиши и дори и малък подарък, а след това да го изпратите на своите приятели и близки.Хартиени кутии за Валентинок : В тях се използват материали, които трудно се поддават на обработка. Tin : дизайн, голям капацитет, която може в голяма степен отговарят на вашите нужди в опаковката.Пратката включва 1 х подарък коробкаособенности - изящна изработка и детайли осигуряват практичност, както и контейнери-лидице кутия.-Материал : хартия, байковая подарък кутия с капак-Цвят : Червен подарък кутия за булчински душ - Тази кутия за бонбони, изработени от качествени материали, удобен за използване.Контейнер за съхранение на тънки занаяти.- Нежен външен вид, изискан и романтичен. идеален за сватбени услуги, опаковки на шоколадови бонбони, луксозни кутии за Свети Валентин". - Отличен за декорация на сватбени партита, опаковка на шоколади, по-голямо удоволствие за вашето парти!Кутия за бонбони Размер : около 19,00 X19,00 X12,00 см / 7,47 X7,47 X4 Опаковъчна кутия.- кутия за бонбони, шоколадови бонбони или други дребни подаръци кутии на Ден на Свети Валентин.Описание на продукта Кутия бонбони за детската душа е Подходящ за сватба или парти.кутия за сватбени подаръци Е кутия за сватбени подаръци от висококачествен материал, декоративни, качествена и нежна. лидице, изработена с отлично качество на изработката, изглежда невероятно si.

Други функции

Най-добри сделки