.

.

SOFEIYAN, 2 бр., мини-скоба за коса под формата на нокът, кок за коса с кошачьими уши, удължаване на коса, синтетични перука-поничка, аксесоар за прически, космически лъч з?

SOFEIYAN, 2 бр., мини-скоба за коса под формата на нокът, кок за коса с кошачьими уши, удължаване на коса, синтетични перука-поничка,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Висококачествен материал : Sofeiyan 2 бр мини-кок за коса с клипс-нокът е изработен от висококачествени материали от синтетични влакна. изкуствена коса Space bun буйни и лъскави, естествени и реалистични, трайни и стабилни, мека на допир, като естествен косъм, подходящи за жени, момичета и деца, за носене през деня.Лесна употреба : Дизайн, изграждане на косъма под формата на лъч го прави лесен за употреба.Просто закрепете наращенные дъвка за коса claw клип на собствения си опашка или кок, и само за няколко секунди ще имате идеална прическа, която ще ви спести още повече време, кок за коса органично се съчетава със собствените си коси, естествено, елегантно и непринудено. Универсална полагане : Неаккуратная и с кошачьими уши, подходящи за всички видове прически.Независимо от това, дама или момиче, дълги имате коса или къса, дебела или тънка, права или къдрава, перука, изработени от синтетична коса може да изглежда рутинно и красива всеки ден и навсякъде.Междувременно, при жените hair pieces има еластична дъвка за коса, можете да се освободите скоба за нокти и да го превърне в опаковки за коса.Случаи : Мини-скоба за нокти "Мръсна кок" може да задоволи нуждите на различни случаи, подходящи за ежедневна употреба, живи изпълнения, абитуриентски бал, cosplay, юбилей, сватби, срещи и т. Кок за коса "Елементарно и котешки уши" може да ви направи по-привлекателни в тълпата и себе си е уникален. 100% Услуги : Ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност на нашите клиенти.Sofeiyan предлага безплатна услуга за връщане или замяна.Полезни съвети : Може да има разлика в цвета между изображението и реалния стока от разликата в цвета на осветление и на различни монитори.Ако ние на нашите продукти има някакви проблеми с качеството или цвета, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем 100% задоволително решение в рамките на 24 часа.Марка : Sofeiyan.Материал : 100% висококачествено синтетично влакно. Количество : 2 бр. Тегло : около 25 г / 1 бр. Диаметър на кифлички : около 3,6 инча.Дамски прическа mini claw upo bun с подвижни фиби-нокти, затова, ако смятате, че фиби не държат на косата ви, или ви е писнало да носят връзка с фиби-нокти, вие можете да теглите щипки-пирони, и се окаже връзка с завязками.Поради дълго време на транспортиране на продукта, който получавате, може да има малко непривлекателна форма, но, моля, не се притеснявайте, просто следвайте стъпките по-горе, разархивирайте и разделете косата, събрани заедно, ръка или с помощта на гребен, и всичко е готово.

Други функции

Най-добри сделки