.

.

Двойна предна Черна лента Сатен LEEQE 1/8 инча X 100 ярда от полиестер, Черна лента за опаковане на подаръци са Много подходящи за Сватби, Покани за партита, бижута и още м?

Двойна предна Черна лента Сатен LEEQE 1/8 инча X 100 ярда от полиестер, Черна лента за опаковане на подаръци са Много подходящи

BGN 3.96

Брой продукти
На склад

100% Полиестер ?【Двойна предна черна лента сатен】 Черен сатен лента копринена текстура с двустранна лента.Ширина : 1/8 " Дължина : 100 ярда всяка ролка с пластмасови цилиндрични и пыленепроницаемой хартия, лесно да се съхранява. ?【Истинския цвят черна лента 】 Черен сатен лента се показва в основата на фигурата.Може да се пере в машина, не выцветая, и цвета не поблекнет, когато спрей парфюми при производството на покани. ?【Черна панделка за опаковане на подаръци】 Тази коприна черна лента е идеална за опаковане на сватбени покани, зони за рокля, букета на булката, шиене, шнур корсет, пръчици за танцьорки, бантов за коса, украса партита, занаяти и ръчно изработени т. ?【Добре направено】 е Изработен от 100% полиестер, копринена черна сатенена лента, гладка и коприна повърхност, без бръчки, външен ролка е защитен с пластмасова лента, това предотвратява замърсяването на ленти, добре опаковани. ?【Забележка и спестявания】 се дължи На различни монитори, моля, оставяйте малки отклонения в цвета.Икономии и се постига при разглеждане на възможностите за повторно използване, съотношение на цена и качество.Лентата LEEQE е изискана лента с перфектно съчетание на мекота и блясък.ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.Гъвкав и универсален, идеален за diy, опаковки, сватбени тържества, партита, картички, покани, шиене, албум за изрезки, banta за коса, цветни проекти, дизайн на опаковки, декорация на дома и празници.

Други функции

Най-добри сделки