.

.

Чанта за съхранение на USB флаш устройство JBOS, Калъф за флаш-памет, Електронни Аксесоари, Органайзер, Държач за флаш памети USB/DriveThumb, Флаш-памети/Дръжки /преходни диск?

Чанта за съхранение на USB флаш устройство JBOS, Калъф за флаш-памет, Електронни Аксесоари, Органайзер, Държач за флаш памети USB/DriveThumb,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? Ако постоянно се чудят, Къде сложих си картата с памет", може да имате този титуляр за флаш дискове, който ви позволява да поставите в него всички ваши usb-памети ? Е изработен от висококачествен неопрен, който е еластичен, пылезащитным, антистатическим и не се драска.Достатъчно дебел и здрав, за защита на вашите джаджи вътре от удари и други щети. ? Цип хубава и здрава, по шевовете плътен и силен, в нея можете да съхранявате вашите пръчка без никакви притеснения. ? 10 слота стандартен размер за десет прыжковых дискове.Достатъчно пространство, лесно се затваря всички 10 USB-флашки отстрани. ? JBOS дава гаранция 1 година за всички наши клиенти.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще ви персонално обслужване и ще отговори на всички ваши въпроси.Така че, моля, свържете се с нас по електронната поща, след като имате някакви въпроси за продукта. ? Ако постоянно се чудят, Къде сложих си картата с памет", може да имате този титуляр за флаш дискове, който ви позволява да поставите в него всички ваши usb-памети. ? Е изработен от висококачествен неопрен, който е еластичен, пылезащитным, антистатическим и не се драска.Достатъчно дебел и здрав, за защита на вашите джаджи вътре от удари и други щети. ? Цип хубава и здрава, по шевовете плътен и силен, в нея можете да съхранявате вашите пръчка без никакви притеснения. ? 10 слота стандартен размер за десет прыжковых дискове.Достатъчно пространство, лесно се затваря всички 10 USB-флашки отстрани. ? JBOS дава гаранция 1 година за всички наши клиенти.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще ви персонално обслужване и ще отговори на всички ваши въпроси.Така че, моля, свържете се с нас по електронната поща, след като имате някакви въпроси за продукта.Колко удобно да съхранявате всички ваши usb-памети на едно място!.Без повече стрес и неприятности, особено ако сте загубили пръчка и не можете да ги намерите.Събиране на всички USB памети в един дебел неопреновый флаш памет shuttle, можете да не се притеснявате за случайна загуба или повреда на USB-памети.Ние настояваме за производството на малък калъф от най-добрия материал.Този флаш устройство е изработен от висококачествен неопрен, който е здрав и въздействие, като същевременно осигурява отлична защита на вашата флаш памет.Калъф за носене USB е много красиво, с пришита качествена цип.

Други функции

Най-добри сделки