.

.

Led крушки за фаровете Fasato H11, Студени бели крушки на 600% по-ярка 6500 К, led фарове близкия и далечния светлина H8 H9, Комплект за подмяна на кабел, безжична връзка, комплект ?

Led крушки за фаровете Fasato H11, Студени бели крушки на 600% по-ярка 6500 К, led фарове близкия и далечния светлина H8 H9, Комплект за

BGN 28.00

Брой продукти
На склад

По-добра видимост и по-голяма безопасност : led крушки за фаровете FASATO H11 с подобрена до 600% подсветкаВзето 12шт 3570 японски led чипове СДС капацитет 12000лм кипнал, студен бял 6500 К Висока яркост осигурява по-ясна и по-нататъшно визия при нощното шофиране и помага своевременно откриване на препятствия пред. Бърз монтаж без проблеми, за 5 минути : нашите led лампа H11 просто се свързват и възпроизвеждат без външен водача или на съединителя. 1 : 1 са същите, както халогенни крушки за фаровете H11/H8/H9.Удобно сменяте крушки на фаровете H11 за дългите и къси светлини неполярным конектор.Заема малко място в корпуса.Ультрафокусированная схема на светлина : Крушки за фаровете FASATO H11 имат схема греда халогенни лампи 1 : 1 и да предоставят ультрафокусированную схема греда.Липсата на тъмни петна и зони за оцветяване, както и липса на блясък на насрещно движещите се водачи. Ефективното отвеждане на топлината : живот на лампата с нажежаема жичка H11 е повече от 50 000 часа.Целият корпус от авиационен алуминий и вграден високоскоростен охлаждащ вентилатор с честота на въртене на 12 000 об/мин бързо задържат топлината.Благодарение на высокопроизводительному дизайн чипсет лампа поддържа баланс между производителност и дълготрайност. Съвместимост с 99% от превозните средства : Led крушки за фаровете H11 поддържат canbus и не допусна грешки, както и са съвместими с 99% от системите за превозни средства.Вграден интелигентен шофьор на чип, без високочестотни смущения.За много малко специални автомобили все още могат да се нуждаят от допълнителни декодери, моля, свържете се с FASATO за помощ.Led крушки за фаровете. Въпрос : Как да се потвърди, подходящи ли са led лампа H11/H9/H8 за вашия автомобил?. Проверка на системата за монтиране на по размер (система за филтриране може да не е на 100% точна или актуална. Направете онлайн търсене "от" търсене на автомобилни крушки" и въведете информацията за вашия автомобил, за да намерите правилния размер. Стаи подробности са посочени в ръководството за експлоатация на вашия автомобил или в оригинални халогенни лампи.Докато стаи лампи съвпадат, те ще са подходящи за вашия автомобил. Намерете помощ, въпроси и отговори клиенти, напишете годината на производство на вашия автомобил, марка и модел и ние ще ви помогнем да се провери информацията за продукта.

Други функции

Най-добри сделки