.

.

Ipetboom 8 Бр. Лейкер за кучешка Храна, Диспенсер за хранене, детски Играчки за малки Кученца, Играчки за Хранене, Диспенсер за Лакомство за Кучета, Забавна Играчка За Ку?

Ipetboom 8 Бр. Лейкер за кучешка Храна, Диспенсер за хранене, детски Играчки за малки Кученца, Играчки за Хранене, Диспенсер за Лакомство

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

БАВНО ХРАНИЛКИ за КОТКИ В затворени ПОМЕЩЕНИЯ - благодарение на формата на костите и се понасят леко заради нежния цвят на играчка може да е по-добре да на вашите любимци и им доставят радостИграчка за котки с занимаващи лакомствата - Изработена от висококачествена ABS-материал и добро качество на производство, това е играчка за котки с занимаващи лакомствата трайна и поддържа продължителна употреба.Опаковка храна за кучета - Напълнете любими деликатеси кучето си, развива активна, а също и здравословен навик за бавно хранене.ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА за малки КУЧЕНЦА - Напълнете играчка за раздаване на храна на любимата храна на вашия домашен любимец, като награди за игра с него.Опаковка лакомствата - Различен форма на камъните, много декоративни и сладко, креативна играчка-а за котките може да достави любимата си кучето или котката повече радост.Списък на пакетите в 8 x Играчки за домашни животни Характеристики - Цвят : както е показано на фигура - Размер : 4,50 X4,50 X11,00 см / 1,77 X1,77 X4 ясла за кучета iq. -Материал : диспенсер за лакомство за домашни любимци от ABS-пластмаса - Благодарение на формата на костите, много декоративни и сладко, креативна играчка-а за котките може да донесе на кучето или котката повече радост играчки за стайна котки. -Изработена от висококачествена ABS-материал и добро качество на производство, това е играчка за котки, раздающая екстри, трайна, подкрепя време на употреба на играчки-пъзели за кучета. - Изтичане на дизайн позволява на домашни любимци имат по време на игра, което предизвиква у кучето интерес към играта с игрушечным лакомство за кучета. - Богат набор от функции и универсална, може да се използва като играчка за разпределяне на храна, котки или кучета, играчка за никнене на млечни зъби. - Напълнете любими деликатеси на вашето куче, насърчаване на активна, а също и здравословен навик за бавно хранене, интерактивни играчки за кучета.Описание на продукта Храна за котки Indoor Това е така, защото нашата играчки за домашни животни може да отговори на вашите demands.котка опаковка лакомство за домашни котки е Изработен от висококачествен материал, траен при продължителна употреба. играчка за кучета Попълнете играчка за разпределяне на храна на любимата храна на вашия домашен любимец, като награди за игра с него.

Други функции

Най-добри сделки