.

.

Зелена Маргаритка Дебели Четвъртинки Тъкан Снопове 18x22 Инча Пролетта Памучни Лоскутные Тъкан Снопове Cactus Листа Юрган Кърпа, за да Работи за Ръчна работа (6 бр.)

Зелена Маргаритка Дебели Четвъртинки Тъкан Снопове 18x22 Инча Пролетта Памучни Лоскутные Тъкан Снопове Cactus Листа Юрган Кърпа,

BGN 6.00

Брой продукти
На склад

[Комплекта включва комплект от памучен плат] : 6 комплекта плат размер 18x22 [Стил и тема] : Пролет в плат с фигура под формата на дебели четвърти - проба щампи от тази колекция, 6 различни рисунки.Цветя, Маргаритки, лалета, каре, cactus, листни . Тези 6 различни щампи от Тази колекция ще отпусне на вашите проекти. [Материал] : 100% Памучен плат, благородна стеганая плат. Отлична здравина и издръжливост, дишаща и мека на допир. [Качествена кърпа] : Специално разработени за капитониране, тези тъкани предварително, намаляване и са идеални за всякакви проекти за шиене и рукоделию от играчки и чанти до предмети от домашния декор.Лесно гладятся и са безопасни за начинаещи. [Забележка] : Комплект кърпа за предварително изрязани, при поръчка на повече от 1 партия той не получава солидна.Поради различията в компютърните монитори реалните цветове могат леко да се различават от показаните.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за Обслужване на клиенти или се свържете с нас, ние ще решим ги за Вас възможно най-скоро. [Плат "Дебели четвъртинки" всеки размер] : 18 "x 22" (6 бр) [Качествена кърпа] : Специално разработени за капитониране, тези предварително предназначени парчета плат и е идеално за всякакви проекти за шиене и рукоделию от играчки и чанти до предмети от домашния декор.Лесно гладится и безопасно, както за начинаещи. [Инструкции за грижа за памучна кърпа] : Машинно пране в студена вода / ниска сушене на перална машина. [Забележка] : Комплект кърпа за предварително изрязани, при поръчка на повече от 1 партия той не получава солидна.Поради различията в компютърните монитори реалните цветове могат леко да се различават от показаните.

Други функции

Най-добри сделки