.

.

Скрубер за тялото, Скрубер за гърба Душ Anzonn Двустранен четка за баня с луфа от Люфы, Дълга дръжка-Накрайник от Люфы за Беля на гърба, Пилинг, Масажи, Подходящ за суха ?

Скрубер за тялото, Скрубер за гърба Душ Anzonn Двустранен четка за баня с луфа от Люфы, Дълга дръжка-Накрайник от Люфы за

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

【Двупосочен 2 в 1】Скрубер за тяло с ефективни тоалетни пари-четка за тялоНайлон четина средна твърдост и мекота и сеточка от люфы ефективно ексфолиране и почистване на кожата чрез подобряване на кръвообращението. 【Свежестта на кожата】Удобна найлонова четина за почистване на гърба нежно ексфолира, не вреди на кожата, допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението.Торта от люфы от друга страна, мек и нежен, с гъсти набъбнали.Задни скрубер за душата е двустранен, насладете се на удоволствието от плуването. 【Удобна дръжка】 Гъба на клечка специален дизайн дълга дръжка за удобен за задържане, нескользящая. Размер 14,2" ви позволява лесно почистване на трудно достъпните места, като например на гърба и стъпалата, скрубер за тяло осигурява пълна чистота. 【Мокро или сухо почистване на】 Скрубер за почистване на гърба е изработена от отборной четка с четка със средна твърдост и мекота и става мека при замачивании в топла вода.Насладете се на времето си в банята.Идеален за влажен използването на вана и душ или като суха четка за тяло за беля или вържете суха кожа. 【Гигиеничная и бързосъхнеща】 Четка за баня за тяло лесен за използване и почистване.Просто я изплакнете, след като завърши използвате, след това се мотае да изсъхне.Бързо изсъхва, да се четка с дървена четка. Отшелушивающая четка за тяло е предназначен за мокро или сухо почистване, тя е нежна, с нейна помощ може добре да се измие мръсотията от тялото си.Четка за измиване на гърба с дълга дръжка за душ подобрява кръвообращението и стимулира лимфната система, така че всеки ден се чувствам свежа и подмладена.Насладете се на вана, четка за баня - чудесен избор Характеристики : 1. Висококачествени и екологично чисти материали. Разумен ергономичен дизайн на дръжката. Разумна дължина прави своя процес на вземане на душ е по-трудоемко. Подвесная въже и дизайн подвесного дупки.Технически характеристики : -Тип на продукта : Четка за душата "2 в 1" - Материал : екологично чист найлон и пластмаса полипропилен. Размер/дължина приблизително : 14,2 инча/36 см -Тегло около : 175 г/0,39 (кг) Помещение включва : 1 бр. четка за душата Забележка : Просто дръж се да изсъхне и след употреба.

Други функции

Най-добри сделки