.

.

НАПРАВИ си САМ) Кутия с Пътен Контейнер За Таблетки 1 бр. Преносим Органайзер За Хапчета, Разпространение на Пластмасови Отделения, Кутии За Хапчета, Мини-Органайзе?

НАПРАВИ си САМ) Кутия с Пътен Контейнер За Таблетки 1 бр. Преносим Органайзер За Хапчета, Разпространение на Пластмасови

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Распределяйте и упорядочивайте ежедневните си лекарства с лекота, което прави процеса още по-прости, така че никога повече да не забравяте да приемате лекарстваТопъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, няма мирис, е трайна, удобна при пътуване, лека и лесно се побира в дамска чанта или пътна чанта.Разноцветни капачки, помагат да научите, когато се приема на таблетки и колко клон празно.Тази кутия за хапчета с множество офиси - чудесно напомняне на възрастните хора и за всички възрасти посетители.Распределяйте и упорядочивайте ежедневните си лекарства с лекота, което прави процеса още по-прости, така че никога повече да не забравяте да приемате лекарства.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, няма мирис, е трайна, удобна при пътуване, лека и лесно се побира в дамска чанта или пътна чанта.Разноцветни капачки, помагат да научите, когато се приема на таблетки и колко клон празно.Тази кутия за хапчета с множество офиси - чудесно напомняне на възрастните хора и за всички възрасти посетители.Описание на Продукт представлява лесен и практичен контейнер-калъф за съхранение таблетки с капаци.Той включва в себе си четири отделения за съхранение на лекарства.Калъф за съхранение на лекарства е изработен от материал за продължителна употреба. наистина чудесен органайзер за съхранение на лекарства за хапчета за избор.Характеристики - Цвят : светло сив. - Материал : PP. - Размер : 11 X2,7 X3,5 см - Изработена от висококачествена пластмаса, здрав, няма мирис, е трайна, удобна при пътуване, лека и лесно се побира в дамска чанта или пътна чанта. - Тази кутия за хапчета с множество офиси е чудесен напомняне за възрастните хора и за всички възрасти посетители. - Цветни капачки помагат да разберете, когато се приема на таблетки и колко клон празно.

Други функции

Най-добри сделки