.

.

Стол за Чертане, Стол за работния плот, Висок Офис стол, Офис Столове Височина с плота, Ергономичен Стол за работа с компютър, Офис стол с регулируема мрежа, с Откиды?

Стол за Чертане, Стол за работния плот, Висок Офис стол, Офис Столове Височина с плота, Ергономичен Стол за работа с компютър, Офис стол с

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Богат на функции за регулиране на】Височина на нашия чертежного на стола могат да се регулират в интервала от 23"-28,9", чрез регулиране на лоста под седалкатаМеждувременно, има регулируем пръстен за краката осигурява допълнително удобство, когато краката не се преди секс, по време на работа на възвишението. 【Ергономичен и удобен】Облегалка на този висок офис стол, изработен от дишаща вкара тъкан.Ергономична лумбална опора отговаря на линията на гърба и ви помага да се осигури по-добра стойка по време на седалки, намаляване на стреса и мускулната умора.Освен това, вдлъбната възглавницата на седалката на нашия висок офис стол, изработен от сгъсти гъба с висока еластичност, която на допир е мека, но поддържащи. 【Сгъваеми подлакътници】 Подлакътници това не е изправено на работния стол може да се вдигне или спусне в съответствие с вашите различни нужди.Сгъваеми подлакътници не е изправено на работния стол имат дишаща тапицерия, която осигуряват удобна поддръжка на ръцете.Вдигане на подлакътници, ще улесни напълно блъскане висок работен стол под масата, за да увеличите пространството. 【Стабилност и плавно движение】Трайно пятизвездочное основата на столове за работния плот и газ лифт премиум-клас демонстрират изключителна устойчивост и дълготрайност, издържат на натоварване до 275 килограма.Въртящи се на 360 градуса колела позволяват да се плавно и безшумно прекоси помещението, не надраскване на повърхността на пода. 【Бърз монтаж и сервизно обслужване】Чертежное стол се предлага с цялото оборудване и необходимите инструменти.Следвайте инструкциите на стола си, и ще можете да го събере само за 15 минути.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа и ще е правилно за вас. 【Богат на функции за регулиране на】Височина на нашия чертежного на стола могат да се регулират в интервала от 23"-28,9", чрез регулиране на лоста под седалката.Междувременно, има регулируем пръстен за краката осигурява допълнително удобство, когато краката не се преди секс, по време на работа на възвишението. 【Ергономичен и удобен】Облегалка на този висок офис стол, изработен от дишаща вкара тъкан.Ергономична лумбална опора отговаря на линията на гърба и ви помага да се осигури по-добра стойка по време на седалки, намаляване на стреса и мускулната умора.

Други функции

Най-добри сделки