.

.

ADARRO 32 бр., Щипки за коса за малки Момичета, Панделки за Коса, Детски Щипки За Детски Аксесоари за Коса, Детски Отношение за новородени (32 бр., фиби)

ADARRO 32 бр., Щипки за коса за малки Момичета, Панделки за Коса, Детски Щипки За Детски Аксесоари за Коса, Детски Отношение за новородени

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

【Материал премиум-клас】 Фиби за коса за момиченца, Изработени от висококачествена лента в голям рубчик, наречен така, защото плат лъскава като сатен, много здрав 【Напълно мини щипки за коса на лигавицата】 ръчно изработени, няма да навредят на косата на детето, не соскользнут, детски щипки за коса за тънка коса на бебето. всички материали са безопасни за бебето, можете да ги носите в продължение на дълго време. 【Перфектен размер】 фиби за коса за момиченца на около 2,5 инча, перфектен размер, много ниско тегло, няма да ви накара детето да се чувстват никакъв дискомфорт, важното е, че можете да ги използвате с всяка прическа. 【Модни 32 опаковка, в продуктова гама】 Тези кавайные малки детски аксесоари за коса се състоят от различни бантиков, включително 4 различни стила и 16 различни цветове. 【Подходящ за всички поводи】 лъкове за коса поставяйте в специални случаи, като например рожден ден на детето, Коледа и т. тя може да се използва за ежедневно облекло, за да направите вашето дете по-красива и милее.Подходящ органайзер за бантиков за момичета.Тези лъкове са очарователни - са идеални за косичек и малки момичета с тънка коса.Цвят за всеки повод, това плоски клеми от кожа на алигатор, вместо "зубастых" заколок за коса от кожа на алигатор.Има доста добър асортимент от цветове, което ги прави великолепно сочетающимися с нарядами.Те са вкусни!Скоба от кожа на алигатор много по-малко и е по-плоска, което ви позволява да видите лък отпред, а не само странично.Те не се плъзгат, отлично пазят косата на вашето дете, и ги лесно да се свали, не се дърпа за нея тънка коса.

Други функции

Най-добри сделки