.

.

Аксесоари за фотография Brightin Star 12mm f2.0 Супер Широкоъгълен APS C Метален обектив с ръчно Фокусиране, за да Беззеркальной камера (RvSky)

Аксесоари за фотография Brightin Star 12mm f2.0 Супер Широкоъгълен APS C Метален обектив с ръчно Фокусиране, за да Беззеркальной камера

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

аксесоари за фотография Метална дограма за обектива здрава, износостойкая и антикорозионна, може да осигури защита на обектива от удари адаптери за обективи, цифрови фотоапарати. аксесоари за фотография Използват висококачествено оптично стъкло с няколко покрития, висока резолюция и се предоставят на фотографа на висококачествени изображения. адаптери за обективи, цифрови фотоапарати. аксесоари за фотография фокусно разстояние 12 мм, минимално фокусно разстояние от 20 см, поддържа фокусиране до безкрайност. адаптери за обективи, цифрови фотоапарати. аксесоари за фотография голяма бленда F2.0, може да регулирате чувствителността на сензора на камерата за подобряване на качеството на изображението.Ъгъл на наклона до 97 градуса, почти без изкривяване. адаптери за обектив на камерата адаптер за цифров фотоапарат. аксесоари за фотография, Подходящи за различни видове стрелба, сгради, пейзажи, нощно небе и т., адаптери за обектив на камерата адаптер за цифров фотоапарат. аксесоари за фотография Характеристики : Метална дограма за обектива здрава, износостойкая и антикорозионна, може да осигури защита на обектива от удари.Използва висококачествено оптично стъкло с няколко покрития, с висока разделителна способност и осигурява на фотографа на висококачествени изображения.фокусно разстояние 12 мм, минимално фокусно разстояние от 20 см, поддържа фокусиране до безкрайност. Голяма бленда F2.0, позволява да се контролира чувствителността на сензора на камерата за подобряване на качеството на изображението.Ъгъл на наклона до 97 градуса, почти без изкривяване.Подходящ за различни видове стрелба, строителство, декорации, нощно небе и т. Идва с капаци за лещите и инструменти за почистване.Лек и практичен, е добра алтернатива на скъпите оригинални объективам.Аксесоари за фотография Параметри : Материал : метал + оптично стъкло Цвят : черен Тип лещи : за беззеркальных Структура на обектива : 9 групи, 12 предмети Ъгъл на наклон : 97 ° Обхват на апертура : F2.0 - f22 Тегло лещи : 277 g Фокусно разстояние на обектива : 12 мм Размер на филтъра : 62 мм Изкривяване на обектива : q .

Други функции

Material:
Metal+Optical Glass
Color:
Black
Lens Type:
for mirrorless lens
Lens structure:
9 groups, 12 pieces
Angle:
97 °
Aperture range:
F2.0 - F22
Lens Weight:
277g
Lens focal length:
12mm
Filter size:
62mm
Lens distortion:
q
Най-добри сделки