.

.

Vatkyc Samsung Galaxy Z Flip 5G / Galaxy Z Flip 3 5G / Galaxy Z Flip 4 5G 2022 Защитно фолио за екрана с пълно покритие защитно фолио от TPU, без мехурчета, без стъкло Samsung Galaxy Z Flip 3 и 4, филм от TPU - 3 бр.

Vatkyc Samsung Galaxy Z Flip 5G / Galaxy Z Flip 3 5G / Galaxy Z Flip 4 5G 2022 Защитно фолио за екрана с пълно покритие защитно фолио от TPU,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Съвместими модели] : Защитно фолио за Samsung Galaxy Z Flip 5 G от высокопрозрачного закалено TPU и най-добрите почистващи материали [Защита от твърдия падане] : Нашата защитно фолио за екрана не ще бъдат разпределени за край, както при други евтини продукти, тя може да се предотврати падане и счупване, които си струва да се купи. [Защитите екрана на телефона] Защитно фолио е изработена в съответствие с точна огранкой, тя може напълно да съответстват на телефона си, и да се предотврати попадането на прах и мръсотия.Запазване на снимки и видео с висока резолюция, намаляване на ненужните износване и появата на драскотини в ежедневната работа. [Лесна инсталация] Преди действително да инсталирате премахване на прах и правилно выровняйте си, без да се притеснявате за мехурчета и липса на остатъци при изтриване.Най-добрата защита за защитния екран на вашия мобилен телефон. [Нашата гаранция]Ако имате някакви въпроси или съмнения относно продукта, ние ще ви предоставим денонощен рум.Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите.Благодарим ви, че използвате нашите продукти.

Други функции

Най-добри сделки