.

.

Healeved 2 елемента Шампоан за възрастните хора, Лигавник, Шампоан За Боядисване на Коса, Наметало за Боя за Коса, Наметало за Шампоан, Фуния за Шампоан, Наметало за изми?

Healeved 2 елемента Шампоан за възрастните хора, Лигавник, Шампоан За Боядисване на Коса, Наметало за Боя за Коса, Наметало за

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ПРЕСТИЛКА ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСАТА - специално разработена за дрехите си отДъждобран за измиване на косата - Высокоэластичная опаковка, гуманизированный дизайн, облегает контура на главата, не обтягивает челото, удобен в чорап.НАМЕТАЛО ЗА оформяне на КОСАТА При измиване на косата защита на лицето от капки.ПОСТАВЕТЕ ПРОМЫВОЧНУЮ ФУНИЯ - Подходящ за възрастни, инвалиди, възрастни хора и не само.ФРИЗЬОРСКИ салон наметало - Въпреки, че тя има обикновен външен вид, тя е много практична за използване.ПРЕСТИЛКА ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСАТА - специално разработена за дрехите си от.Дъждобран за измиване на косата - Высокоэластичная опаковка, гуманизированный дизайн, облегает контура на главата, не обтягивает челото, удобен в чорап.НАМЕТАЛО ЗА оформяне на КОСАТА При измиване на косата защита на лицето от капки.ПОСТАВЕТЕ ПРОМЫВОЧНУЮ ФУНИЯ - Подходящ за възрастни, инвалиди, възрастни хора и не само.ФРИЗЬОРСКИ салон наметало - Въпреки, че тя има обикновен външен вид, тя е много практична за използване.Пратката включва 2 х накити за косата Характеристики -Размер : Около 57,00 X25,00 X1,00 см/22,40 X9,82 X0,39 инча кабинковия фризьорски инструмент. - Материал : Пластмаса Маслени Накити за косата от Полипропилен. - Цвят : Както е показано на покрива шампоан за възрастните хора. - Неговата част главоболие съдържа еластични ленти и устройство на лентата, която е добра еластичност и гъвкавост, която отговаря за разпоредбите на обиколката на главата на повечето хора. - Може да е подарък на вашите приятели, семейство и колега, фризьорски салон. - Изработени от висококачествен полипропилен материал, практично да се използват Здрави покривала за коса. - Различно удобни тактильными усещания и функционалност, лесен за нанасяне и почистване, гъвкава и устойчива на използване салонная наметало за коса. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на фризьорски салони накидок.Информация за стоки, Престилка за подстригване Тези фуния за шампоан за коса са изработени от пластмаса полипропилен, тънък и мек, се различават приятните тактильными усещания и функционалност, лесно се нанася и се мият, гъвкави и издръжливи на употреба, осигуряват продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки