.

.

4 Опаковки Окото С бродерия на Цвете Утконос Пластмасови Щипки За Коса Нокът Щипки За коса на Кок Обрат Фиби За Коса Титуляр за коса във формата на Конска Опашка Акс?

4 Опаковки Окото С бродерия на Цвете Утконос Пластмасови Щипки За Коса Нокът Щипки За коса на Кок Обрат Фиби За Коса Титуляр

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

[Бродирани mesh fabric] : Това красиво цвете е изработена ръчно от фина вените с бродерия на цвете реалистична, приятна на допир, не избледнява дори и след продължителна употреба, шнола във формата на птицечовка е изработена от здрава пластмаса и висококачествена метална пружина, за да шнола за коса е достатъчно твърдо за ежедневно носене [Подходящ размер] : Размер на това цвете затягане под формата на птицечовка е 7 * 9 см/2,8 * 3.5 инча, подходящ размер за задържане на женската светлина, cauda equina, закрутки, прически. [Фиби за коса с цветен модел под формата на птицечовка 4 цвята] : Тази шнола с цветен модел под формата на птицечовка съдържа комплекти от по 4 цвята : шампанско, розово, бордо, черно, които се съчетават с различни нарядами, не само за дневна бързо фиксиране на прически, когато трябва да сложи на косата си, но и за придаване на блясък на вашия начин на партито. [Шнола във формата на птицечовка] : Пластмасови шипа тази фиби в цветенце дълги и силни, но и вътре има малки скилидки, които улесняват улавяне на косата или оттеглянето си без довършителни и увреждане на косата. [Гаранция обслужване] : Оценете своя избор или върнете парите - ние винаги се стремим да ви осигури едно незабравимо преживяване от пазаруването.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел е, ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля не се колебайте да ни информира за получаване на бърза помощ. 4 опаковки окото С бродерия на Цвете Утконос Пластмасови Щипки за коса Нокът Щипки за коса на Кок Обрат Фиби за коса Титуляр за коса във формата на конска опашка и Аксесоари за жени Технически характеристики : -Материал : окото плат, пластмаса. -Цвят : шампанско, розово, вино-червено, черно. -Размер : скоба с флорални утконосом е около 7 * 9 см /2,8 * 3.5 инча-Тегло : около 10 г / бр. Помещение включва : 4 опаковки пластмасови заколок за коса под формата на птицечовка с завързана цвете услуги Гаранции : да се радвате на вашия избор или ще получите парите си обратно - ние винаги се стремим да ви осигури едно незабравимо преживяване от пазаруването.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел е, ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля не се колебайте да ни информира за получаване на бърза помощ.

Други функции

Най-добри сделки