.

.

HANABASS 3 бр. Метла Висулка Мини Декор на Аксесоари за Автомобил на Ръчно изработени Бижута, Гривни Чар Автомобил Окачен Медальон Магьосник Летяща Метла Автомобил Ока?

HANABASS 3 бр. Метла Висулка Мини Декор на Аксесоари за Автомобил на Ръчно изработени Бижута, Гривни Чар Автомобил Окачен Медальон Магьосник

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Миниатюрни модели : Подвесная метла в селски стил Миниатюрни играчки-метла с Ръчно изработени във формата на малка метла имат уникално чувство за дизайн и пасторальным стилПодпори за детска метла : Класически и изискан кристал чар и формата на метли, уникален и красив, в ретро стил, пълен свещената атмосфера.Метли от изкуствена метал : Качество на изработката е отлична, текстурата на продукта отличен цвят е ярък, и неговото безопасно да се носят.Миниатюрни играчки-метла : надпревара планината на вещиците метла може да бъде за украса на градината, окачване на автомобила, домашен декор.Автомобилна окачване с побрякушками : Многофункционална и полезен, може да се използва като украшение, подпори за снимки, декор за партита и други декоративни подпори. Миниатюрни модели : Подвесная метла в селски стил Миниатюрни играчки-метли, ръчно изработени във формата на малка метла, те имат уникално чувство за дизайн и пасторальным стил.Подпори за детска метла : Класически и изискан кристал чар и формата на метли, уникален и красив, в ретро стил, пълен свещената атмосфера.Метли от изкуствена метал : Качество на изработката е отлична, текстурата на продукта отличен цвят е ярък, и неговото безопасно да се носят.Миниатюрни играчки-метла : надпревара планината на вещиците метла може да бъде за украса на градината, окачване на автомобила, домашен декор.Автомобилна окачване Bling : Многофункционална и полезна, може да бъде като накити, реквизит за снимки, декор за партита и други декоративни подпори.Пакетът включва 3 x Висящ декор за Метла (с хрустальным чар) Характеристики - Размер : 11.18 X0 Аксесоари за Хелоуин. - Цвят : както е показано на фигура декор куклена къща -Материал : клонка, метално окачване за бижута със собствените си ръце - Многоцелеви и полезен, може да е като украшение, подпори за фотосесия, декор за партита и други декоративни подпори от изкуствени метални метли. - Тази надпревара планината на вещиците метла прости цветове, я лесно выцветить, декоративна и хубав, полезен и красив умален модел метли. -Надпревара планината на вещиците метла идеална за украса на парти, а също така и за домашен интериор, автомобилни висящи метлица САМ Занаятите. - Класически и изискан кристал чар и формата на метли, уникална и красива, в ретро стил, изпълнен с свещената атмосфера на Малка надпревара планината на вещиците метла.

Други функции

Най-добри сделки