.

.

МИСУД Натиснете върху ноктите Къси, Овални, Отгоре нокти Гланц Лепило върху ноктите Розови Акрилни Нокти Auroa Сладки Кръгли Режийни ноктите с дизайн на 24 бр.

МИСУД Натиснете върху ноктите Къси, Овални, Отгоре нокти Гланц Лепило върху ноктите Розови Акрилни Нокти Auroa Сладки Кръгли

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

【Съдържанието на опаковката】 Можете да получите 24 бр преса за нокти (12 различни размери) и 1 лепило за ноктиМожете да изберете най-подходящите режийни нокти за себе си в съответствие с размера и ширината на вашите нокти. 【Уникален дизайн】 В съответствие с най-популярните елементи в този момент, тези лъскава овални нокти са украсени с розов блясък. 【Високо качество на материалите】 Нашите общи ноктите са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чист акрил материал, им е трудно да се прекъсне, те са трайни, нетоксични и без мирис, няма да навредят на ноктите и тялото. 【Лесна употреба】 Почистете и отполируйте ноктите, изберете подходящия размер за нокти, нанесете лепило върху тыльную страна на нокътя, след това натиснете го към ногтю на 20 секунди.Сега имаш нови сладки невен!. 【Широко приложение】, Вместо да губите много време и пари в маникюрном салон, вие можете да смените стила на своите нокти по всяко време и на всяко място.Нашите общи ноктите са подходящи за срещи, партита, пазаруване и т. Това също така е идеален подарък за вашите партньори, семейство и приятели. ?Съвети : Ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас ние незабавно ще ви дадем задоволителен отговор.Много ви благодаря за избор на магазина MISUD ~. 【Съдържанието на опаковката】 Можете да получите 24 бр преса за нокти (12 различни размери) и 1 лепило за нокти.Можете да изберете най-подходящите режийни нокти за себе си в съответствие с размера и ширината на вашите нокти. 【Уникален дизайн】 В съответствие с най-популярните елементи в този момент, тези лъскава овални нокти са украсени с розов блясък. 【Високо качество на материалите】 Нашите общи ноктите са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чист акрил материал, им е трудно да се прекъсне, те са трайни, нетоксични и без мирис, няма да навредят на ноктите и тялото. 【Лесна употреба】 Почистете и отполируйте ноктите, изберете подходящия размер за нокти, нанесете лепило върху тыльную страна на нокътя, след това натиснете го към ногтю на 20 секунди.Сега имаш нови сладки невен!. 【Широко приложение】, Вместо да губите много време и пари в маникюрном салон, вие можете да смените стила на своите нокти по всяко време и на всяко място.

Други функции

Най-добри сделки