.

.

Ключът от шкафа-на Квадратен Кръстоносен Ключ Промишлен Нагревателен Клапан Триъгълни Механичен Клапан Брояч вода Ключът от шкафа на асансьора - (Цвят: Тип 3)

Ключът от шкафа-на Квадратен Кръстоносен Ключ Промишлен Нагревателен Клапан Триъгълни Механичен Клапан Брояч вода Ключът от

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Цвят : Тип 3 Висококачествени материали от с сплав е здрав и издръжлив. Многофункционален ключ от врата на кабинета "Пет в едно". За кабинет на шасито, кабинет за разпределение на храни с високо и ниско напрежение, led замъка шкаф, шкаф GGD, шкаф PS, шкаф за управление на ключа, мрежов шкаф, приборного на гардероба. Това е един многофункционален ключ от вратата на кабинета, която е различна здравина, трайност и устойчивост на корозия.Ключът от шкафа-на Квадратен Кръстоносен ключ Промишлен Нагревателен Клапан Триъгълни Механичен клапан брояч вода, Вратата на гардероба асансьор Ключови характеристики : 1. Висококачествени материали от с сплав е здрав и издръжлив. Многофункционален ключ от врата на кабинета "Пет в едно". За кабинет на шасито, кабинет за разпределение на храни с високо и ниско напрежение, led замъка шкаф, шкаф GGD, шкаф PS, шкаф за управление на ключа, мрежов шкаф, приборного на гардероба. Това е един многофункционален ключ от вратата на кабинета, която е различна здравина, трайност и устойчивост на корозия.Технически спецификации : Цвят : сребро, сребро-черно Материал : цинк сплавтип-1 : ключът от шкафа-на квадратен типтип-2 : метален ключ от шкафа-тръбен тип-3 : ключът от шкафа с напречно разпределение на клапани (черен) Помещение включва : 1 x ключ от шкафа Бележки : Моля, се допуска отклонение 0-2 mm-за ръчно измерване, благодаря за разбирането.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, разберете, благодаря ви!Характеристики на продукта : Материал : цинк сплав за поръчка : Да, Продукта : ключът от шкафа.

Други функции

Най-добри сделки