.

.

Fresa, Здрава Машина от Фин Цементированного карбид с дебелина 50 мм, Дървообработваща Машина от вольфрамовой стомана за висока скорост на рязане, Висока устойчивост ?

Fresa, Здрава Машина от Фин Цементированного карбид с дебелина 50 мм, Дървообработваща Машина от вольфрамовой стомана за висока

BGN 38.60

Брой продукти
На склад

Изискана универсален пилинг и дълголетие осигуряват надеждна гаранция за дълъг живот на ножЕ изработен на базата на микрозернистой вольфрамовой стомана, която има по-висока устойчивост на износване и издръжливост, и се отнася до изключително режещи устройства за висока якост на висока скорост на рязане.Cutting edge е остър, на повърхността не е чеп, а ултра тънък материал от цементированного карбид осигурява висока производителност гравиране и фрезоване.С дължина на острието 10 мм, диаметър джолан 4 мм и обща дължина 50 мм той може да се превърне в идеален заместител на старите.Удобен за използване, с добра производителност, малък размер, лесно преносим, както и съхранявана.Изискана универсален пилинг и дълголетие осигуряват надеждна гаранция за дълъг живот на нож.Е изработен на базата на микрозернистой вольфрамовой стомана, която има по-висока устойчивост на износване и издръжливост, и се отнася до изключително режещи устройства за висока якост на висока скорост на рязане.Cutting edge е остър, на повърхността не е чеп, а ултра тънък материал от цементированного карбид осигурява висока производителност гравиране и фрезоване.С дължина на острието 10 мм, диаметър джолан 4 мм и обща дължина 50 мм той може да се превърне в идеален заместител на старите.Удобен за използване, с добра производителност, малък размер, лесно преносим, както и съхранявана. Изискана универсален пилинг и дълголетие осигуряват надеждна гаранция за дълъг живот на нож. Използва материал, въз основа на вольфрамовой стомана с микрозернистостью, който има по-висока устойчивост на износване и издръжливост, и се отнася до эксклюзивному резаку за висока якост на висока скорост на рязане. Cutting edge е остър, на повърхността не е чеп, а ултра тънък материал от цементированного карбид осигурява висока производителност гравиране и фрезоване. При дължина на острието 10 мм, диаметър джолан 4 мм и обща дължина 50 мм той може да се превърне в идеален заместител на старите. Удобен за използване, с добра производителност, малък по размер, лесно се пренася и съхранява.Параметри : Тип на продукта : 4 канали за смилане Материал : вольфрамовая стомана Модел : 1x50x4 т Дължина на острието : прибл. Диаметър 10 мм / 0,4 инча : прибл. Диа на нож е 4 мм / 0,2 инча : прибл. 4 мм / 0,2 Обща дължина : прибл.

Други функции

Item Type:
4 Flutes Milling Cutter
Material:
Tungsten steel
Model:
1 x 50 x 4T
Blade Length:
Approx. 10mm / 0.4in
Shank Diameter:
Approx. 4mm / 0.2in
Blade Diameter:
Approx. 4mm / 0.2in
Total Length:
Approx. 50mm / 2in
Package List:
3 x 4 Flutes Milling Cutter :
Най-добри сделки