.

.

Healeved 5 бр. Колан за възрастни От Хъркане, Мрежест Плат гениален пост Каишка, Устройства за спиране на Хъркането, с Каишка за главата, Дръж си Устата Затворена По врем?

Healeved 5 бр. Колан за възрастни От Хъркане, Мрежест Плат гениален пост Каишка, Устройства за спиране на Хъркането, с Каишка

BGN 10.13

Брой продукти
На склад

Колан за маски от хъркане : При носенето на този колан от хъркането не възниква изрично усещания на скованостТака че можеш да заспя.Лентата за устата по време на сън : ефективно средство от хъркане, което незабавно спира хъркането, осигуряване на челюстта необходимата подкрепа по време на сън. Гениален пост каишка от хъркане : Нашият гениален пост каишка от хъркане осигурява удобна корекция на дишането, което позволява лесно да затвори устата си и да заспя.Брадичката колани срещу хъркане : осигуряват по-тиха нощувки за хора, дишането уста, и техните спътници.Дайте всички да спя добре през нощта.Колани-верижки срещу хъркане : Висококачествен и здрав материал осигурява дълъг живот и приятни за използване.Колан за маски от хъркане : При носенето на този колан от хъркането не възниква изрично усещания на скованост.Така че можеш да заспя.Лентата за устата по време на сън : ефективно средство от хъркане, което незабавно спира хъркането, осигуряване на челюстта необходимата подкрепа по време на сън. Гениален пост каишка от хъркане : Нашият гениален пост каишка от хъркане осигурява удобна корекция на дишането, което позволява лесно да затвори устата си и да заспя.Брадичката колани срещу хъркане : осигуряват по-тиха нощувки за хора, дишането уста, и техните спътници.Дайте всички да спя добре през нощта.Колани-верижки срещу хъркане : Висококачествен и здрав материал осигурява дълъг живот и приятни за използване.Пратката включва 5 х гениален пост каишка от хъркане Характеристики -Размер : 56,00 X21,00 X0,30 см/22,01 X8,25 X0 стопорные устройство за решаване на проблеми. -Материал : поддържа каишка с веригата от вкара тъкан - Нашият гениален пост каишка против хъркане ви осигурява удобна корекция на дишане, която позволява лесно да затвори устата си и да заспя, обертывая главата от хъркане. - Ако знаете приятел или член на семейството, който имаше проблеми със съня от хъркане, вие определено трябва да ги дарите на тази лента за устата по време на сън. - Използване на внимателно подбран материал, нашият каишка за брадичката премиум-класа притежава висока пропускливост на въздуха, предотвращающей нощно изпотяване, и е прошитые шевовете за увеличаване на здравината каишка от вкара тъкан. -Цвят : черен мъжки каишка от хъркане-Висококачествен и здрав материал осигурява дълъг живот и приятни използването на подбородочного каишка от хъркане.

Други функции

Най-добри сделки