.

.

Uonlytech Пътна Възглавница за врата, Надуваема Възглавница за Къмпинг, Супер Дебела Пътна Тъканно Флокированная Възглавница, Туристическа Възглавница, Сверхлегкая з?

Uonlytech Пътна Възглавница за врата, Надуваема Възглавница за Къмпинг, Супер Дебела Пътна Тъканно Флокированная Възглавница, Туристическа

BGN 14.39

Брой продукти
На склад

✅ За помпане на : дръжте плоска или прикусите дюза и продувайте в рамките на няколко секунди ✅ начини на центрофугата : изплакване с вода, без усукване, без използване на дехидратация в перална машина. ✅ Удобен и здрав : идеален за работа в офиса или за активна почивка в къмпинг, в самолети, влакове или колата и т. ✅ Сдувание : натиснете плоска дюза и я издухат всички натискане на масата, а след това можете да сгънете възглавница за удобство за носене. ✅ Лесна употреба : Тази надуваема туристическа възглавница с надежден клапан, който предотвратява сдувание, за надувания рюкзачной възглавници ви се нуждаят от 3-4 дълбоки вдишвания. ✅ За помпане на : дръжте плоска или прикусите дюза и продувайте в рамките на няколко секунди. ✅ начини на центрофугата : изплакване с вода, без усукване, без използване на дехидратация в перална машина. ✅ Удобен и здрав : идеален за работа в офиса или за активна почивка в къмпинг, в самолети, влакове или колата и т. ✅ Сдувание : натиснете плоска дюза и я издухат всички натискане на масата, а след това можете да сгънете възглавница за удобство за носене. ✅ Лесна употреба : Тази надуваема туристическа възглавница с надежден клапан, който предотвратява сдувание, за надувания рюкзачной възглавници ви се нуждаят от 3-4 дълбоки вдишвания.Характеристики Цвят : червен. Размер : 36x26x10 вижте полезна сверхтолстая флокированная плат.Надуваема възглавница от флокированной плат от външната повърхност. натиснете на самолет или прикусите дюза и выдувайте в рамките на няколко секунди. натиснете плоска дюза и издухат всички възглавница натискане на масата, след това можете да сгънете възглавница за удобство за носене. пране във вода, не завъртете до, не се използва от дехидратация в перална машина.Ultralight и удобен дизайн.Идеален за обяд в офиса, активна почивка, къмпинг и т. кръст Бод Пакет, включващ 1 х Super дебела Флокированная на Тъканта, Надуваема Възглавница за пътуване на открито.

Други функции

Най-добри сделки