.

.

Съединители U Диск OTG 3-Портов usb флаш устройство USB3.0 С висока скорост на запис и четене на Диск, памет, Компютърни аксесоари - (Цвят: 256G)

Съединители U Диск OTG 3-Портов usb флаш устройство USB3.0 С висока скорост на запис и четене на Диск, памет, Компютърни

BGN 41.90

Брой продукти
На склад

U Disk OTG 3‑Портов usb флаш устройство USB30 с висока скорост на запис и четене на Характеристиките на диск, паметта : 1. U disk има три порта USB, Micro USB и Type‑C), което повишава ефективността на свързване и пренос на данни от мобилни телефони и компютри. Въртящата се конструкция може да се затвори пристанищата за предотвратяване на падането и износване, а също така може да се увеличи срокът на служба.0 повишава ефективността на предаване на данни, предоставяне на скорост на запис 20-50 Mbit / s и скорост на четене 60-100 Mbit /s. Преносим U-диск, поддържа plug-и-play, без външен източник на захранване и мрежа, както и неограничен трансфер. U-диск се използва за разширяване на дисковото пространство и може да се прехвърля и се съхраняват документи, аудио и снимки.Технически характеристики : Вид на продукта : U Скорост на запис на диска : 20 и 50 MB / сек, скорост на четене : 60-100 MB / s, Тип : flash накопительинтерфейс : USB3.0 Как да използвате : щепсела и воспроизводиупаковочный списък : 1 x U диск функции : Произход : CN (Origin) Вид : други Сертификати : НетуПаковка : да, статус на продукта : на склад.

Други функции

Най-добри сделки