.

.

Cabilock Foods Билкова Мелачка 1 Комплект Керамични Оризови Мисок Хеликоптер Храна Детска Купа за Смилане Купа за Приготвяне на храна за Бебета, Аксесоари За Хранене на н?

Cabilock Foods Билкова Мелачка 1 Комплект Керамични Оризови Мисок Хеликоптер Храна Детска Купа за Смилане Купа за Приготвяне на храна за

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

За опесъчаване пръчка, му е лесно да се вземе в ръце, вие ще се чувствате удобноИзработен от висококачествени материали, може да се използва за по-дълго време.Прости продукти вид на пюре или пюре от банани, авокадо, сладки картофи, тестени изделия, месо, боб, плодове, зеленчуци и т. Лесно извличат и събират пресен сок от плодове, отфильтровывая семената и пулпата с помощта на цедка.Без тежки метали и няма латекс.Те са трайни и издръжливи, те могат да се мият в миялна машина, което улеснява почистването.Описание на 1 Комплект Керамични мисок за ориз, Машина за рязане на продукти, Купа за приготвяне на храна за бебета, аксесоари за хранене на новороденото, бял, Особености - Материал : керамика, дърво.- Размер : прибл. 15, 5 X10, 00 X8, 00 см; 6, 1 X3, 93 X3,15 инча (купа). 14 X3 см; 5, 51 X1, 18 инча (пръчка).Опаковка, включваща 1 бр.

Други функции

Най-добри сделки