.

.

Ниско напрежение на тел B Конектори С влажен пълнеж от Силиконов Запресоване кабел Бобового тип, Подходящ за мрежова телефонна система, аларма, 1000 БР. (син)

Ниско напрежение на тел B Конектори С влажен пълнеж от Силиконов Запресоване кабел Бобового тип, Подходящ за мрежова телефонна система,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Съединители Wires b, използвани за ниско напрежение, като например телефон, аларма, телекомуникационната промишленост, мрежи и системи за сигурност (ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ) и т Кодиране в синьо за идентификация.Водоустойчив за използване на открито, изпълнен с устойчиво на корозия силиконов гел.Не е необходимо зачистване на кабели.Нетвердеющий гелевый бариера, трайно защитно външно покритие.Изработен от изолационен материал PVC.Съвместим с кабели калибър AWG 18-30.Идва с прокалывающими вътрешни зъби за свързване с кабели.Как да инсталирате, трябва само линейни инструменти или клещи за лесно вмъкване на тел и клещи. Просто да поставите тел и обжимайте.Просто нужда от линеен капитана или инструмент за клещи с игольчатым фитил. Образува коррозионностойкое връзка. Лесно сжимаемый обжим от мек месинг. Трайно защитно външно покритие. Вътрешна шипа, пробивающие изолация. Външен конектор : Пластмасов вид - свиване на тръбата с метален корпус. Вътрешен конектор : Латунная вътрешна втулка 8. Бериллиевая мед, покрита пинов съпротива от ярка никел, предназначена за свързване на проводници вериги тип cummunication.Използва се за свързване на кабели ниско напрежение и е проектирана за свързване на до четири направления на непрекъснат или многожильного медни проводници AWG 22 без етикети. Препоръчва се да се използват за свързване на алармени и телефонни кабели, телефони, интеркомов, телекомуникации, мрежи, малки звукови проекти и инсталация на повечето комуникационно оборудване curcuit.Те предоставят надеждна връзка на кабели от 18 до 30 калибри.Тези конектори се използват в индустрията за комуникация и видеонаблюдение в продължение на много години и са стандартен метод за свързване на кабели.Пратката включва : 1000 бр.

Други функции

Най-добри сделки