.

.

калъф araree FLEXIELD Предназначен за Samsung Galaxy S23 Ultra, Защитен калъф от TPU със защита от пожълтяване, съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra (2023), устойчив на надраскване Тънък прозрачен з?

калъф araree FLEXIELD Предназначен за Samsung Galaxy S23 Ultra, Защитен калъф от TPU със защита от пожълтяване, съвместим с Samsung Galaxy

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

[araree, FLEXIELD] - Гаранция за качество, araree е официален партньор на Samsung, ние разработваме продукти въз основа на точни данни от устройства в рамките на Партньорската програма на Samsung Mobile Accessories Partnership Program (SMAPP)Това осигурява пълна съвместимост и качество на устройството. [Гъвкав материал] - Flexield - това е линия висококачествени прозрачни покривала araree.Се има предвид комбинацията от Гъвкав + защитен.Гъвкав материал TPU предпазва от удари и ежедневни драскотини.В допълнение към своята гъвкавост броня с въздушни канали омекотява удар на устройството при падането.Най-важната функция на своята практика за мобилен телефон е защита на устройството.Flexield може да разсейва силата на удара, за да предпазите телефона си от повреди, без да бъдат пожертвани естетика. [Защита камери и хоризонтален дизайн на задния панел] - Дизайн на камерата на устройството е едновременно причина за избора на устройства и източник на безпокойство за потребителя.Защита на камерата и сега е от съществено значение, и Flexield верен.Flexield също е проектиран по такъв начин, че устройството остава стабилен при инсталиране на пода. [Текстура с микротоками] - Текстурный фигура с микротоками предотвратява появата на водни знаци и пръстови отпечатъци, а също така прави дизайн и цвят устройство по-ясни.Сега калъф за мобилен телефон, за да не причинява вреда на красотата на устройството. [Идеална съвместимост] - Той е проектиран по такъв начин, че да бъдат съвместими с много видове кабелни и безжични зарядни устройства.

Други функции

Най-добри сделки