.

.

Детско одеало mimixiong, вязаное от памук, Завивки за деца за момичета и момчета с красиви овечками Размер 30 x 40 см (тъмно-зелено, 30х40 см (опаковка от 1))

Детско одеало mimixiong, вязаное от памук, Завивки за деца за момичета и момчета с красиви овечками Размер 30 x 40 см (тъмно-зелено,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

100% памук ❀ Материал : 100% памук, подходящ за дете.Вашето дете или малютке се радвате на гали, да се гушне и да си взаимодействат с това меко детско одеало. ❀ДЕТСКО ОДЕАЛО за МОМЧЕТА : Това е синьото флисовое одеало с размер 30x40 см, пушистое одеяло, идеално за даване на завершающего финал на всяко помещение за новородени, бебета, деца в предучилищна възраст или дори момчетата от детската градина. ❀Детско одеало леко, топло, пушистое и невероятно меко вязаное детско одеяло е идеално място за тематична детска стая със собствени овечками или спални момченце. ❀детско одеало от трикотаж mimixiong топло, трайно, дышащее. ❀ Детско одеало уютно и комфортно, но при това не е твърде топло или не е достатъчно топло!Тя е идеална за всички сезони и температури и е идеален одеяло за подарък в чест на рождения ден на детето. Детско одеало mimixiong, вязаное от 100% памук, завивки за деца за момичета и момчета с красиви овечками, размер 30 x 40 инча, Пол : унисекс-детски Материал : 100% памук, детско одеало Mi Mi Xiong избирайте висококачествени материи, меки, отлично качество, миещи, достатъчно големи, както за бебето, така и за деца.Идеален подарък за детската душа от 100% памук, подходящ за дете.

Други функции

Най-добри сделки