.

.

Мини микрофон MHONGD Ненасочено стереомикрофон за запис на глас, на комуникацията в чата, пеене на мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри. (Розов)

Мини микрофон MHONGD Ненасочено стереомикрофон за запис на глас, на комуникацията в чата, пеене на мобилни телефони, таблети,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Дължина на микрофона е само 58 мм, той е малък и симпатиченСъвместим с iphone сега вход, лаптоп, computor, бележник, книга на премията и друг смартфон.Настолна поставка за микрофон, лесна за инсталиране.Мини преносим кондензаторен микрофон за запис на глас и интернет-чат.Просто свържете и пишете по всяко време и на всяко място, без външен източник на захранване.- Ниско тегло, високо качество, лесно да се заеме със себе си.Описание : Мини-кондензаторен микрофон е разработен специално за мобилни телефони и таблети.Нейната лесно да се свържете и да се възпроизвеждат директно на вашия КОМПЮТЪР, лаптоп, таблети, мобилни телефони, без да инсталирате никакви дискове.Всичко, което ви трябва, - това е просто отделен кабел-адаптер (включен в комплекта).Той е различен изискан външен вид на mini, удобно переноске и осигурява кристальный звук за телефонни разговори, интернет-чат, записи на вокалите.Този микрофон също е съвместим с всички КОМПЮТРИ с Windows. Основни характеристики : ● При свързване към компютър / лаптоп този микрофон може да се използва самостоятелно. ● При свързване към смартфоните или планшетным PC трябва да се използва кабел-адаптер, разделяй жак за слушалки и микрофон. ● Когато използвате микрофон за изпълнение на песни на вашия телефон, само на телефона на Apple има ефекти на монитора (по време на пеене можете да чуете собствения си глас). с помощта на Android телефони, можете да чуете собствения си глас само когато играете, тъй като на Android не поддържа тази функция. ● Работи с приложения за караоке само на устройството на Apple (система ios).Но първо на вашите устройства трябва да бъде инсталиран софтуер на KTV ● Ако искате да подобрите звучене, трябва да се използва звуковата карта. ● Този мини микрофон несъвместим с фантом на захранването. Опции : ● Тип на датчиците : кондензаторен ● Схема поляризация : кардиоидная ● Plug : 3,5 мм ● захранване : 1,5 ● честотен обхват : 30 Hz-20 Khz ● дължина на публикуване : 1,5 м Помещение включва : ● 1x мини микрофон Dizaul ● 1x Отделен кабел-адаптер ● 1x държач ● 1x Ръководство за потребителя.

Други функции

Най-добри сделки