.

.

Карта за поставяне на масата в палатката OfficeGear – 150 картички с перфорирани печатни регистрирани карти за конференции и сватбени събития – 49,5 мм x 105 мм в сгънат вид ?

Карта за поставяне на масата в палатката OfficeGear – 150 картички с перфорирани печатни регистрирани карти за конференции и сватбени

BGN 13.98

Брой продукти
На склад

✅ ОТПЕЧАТАЙТЕ ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ КАРТИ ЗА СЯДАНЕ – 150 професионални, адаптивни, подходящи за печат, сгъване на празни триъгълна картички за сядане / палаткиИзползвайте с всеки принтер. ✅ ПЕРФОРИРАНА КАРТА, която е лесно да се ОТДЕЛЯТ - 49,5 мм x 105 мм (в сгънат вид) микроперфорированные картички с надписи, които лесно се отделят и полезни за картички за сядане, настройки места, именни карти на масата за конференции, картички сядане гости на сватбата се приема, ценови насоки и общи съобщения. ✅ КАЧЕСТВЕНА КАРТИЧКА За ПРОФЕСИОНАЛЕН ЗАВЪРШЕК – Бели листове формат А4 (21 см x 29,7 см), 170-граммовая карта. 6 картички на лист, 25 листа в опаковка = 150 картички, без загуби. ✅ БЕЗПЛАТЕН ШАБЛОН за ПРИНТЕР – Изтеглете безплатен шаблон за принтер, за да започнете. ✅ 100% ГОДЕН за РЕЦИКЛИРАНЕ – Цялата опаковка на този продукт, не съдържа пластмаса и 100% годна за рециклиране.Перфорирани печатни лични карти за палатки / места за 25 Листа 150 перфорирани сгъваеми картички за печат, подходящи за инсталиране на масата, Всяка карта в сгънат вид е с размер на 49,5 мм x 105 мм, лесно отсоединяется с помощта на микроперфораций, картички премиум бяло формат А4 170гсм, подходящи за всички принтери, също е на разположение за безплатно сваляне на шаблон за дизайн на принтера. Използва се за : Именни карти за конферентни маси, картички за сядане гости на сватбата се приема, че притежателите на места за хранене, места за делегати, настолни означения, притежателите променят ценовите етикети, картички с известия Е подходящ за : Сватби, конференции, събития в училища и колежи, Ресторанти и кухни, хотели и къщи за гости, бизнес-осиновители.

Други функции

Най-добри сделки