.

.

Охлаждаща Кърпа за домашни кучета и котки, Охлаждащ Яка за шията, Летен Шал с лед, Удобен Дишаща шал, Шал, с хубав Дизайн за домашни любимци (синьо + жълто)

Охлаждаща Кърпа за домашни кучета и котки, Охлаждащ Яка за шията, Летен Шал с лед, Удобен Дишаща шал, Шал, с хубав Дизайн за домашни

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

?【Материал】 Този охлаждащ яка-шарена кърпа е изработена от чувствителни към студ тъкан, която се противопоставя на топлина и охлаждане, съдържа водопоглощающие ледени топки, които могат да поглъщат вода, за да абсорбира по-голяма част от топлината при изпарението и осигуряване на прохлада и комфорт за вашия домашен любимец ?【Размер】 Размер на охлаждане яка е 38,9 "x 2", което е идеално за повечето кучета и котки.Можете свободно да регулирате размера на кърпи в съответствие с вашите нужди. ?【Повод】 Тази кърпа стилно и красиво, че изглежда добре, подходящ е за разходки с вашия домашен любимец, спорт, туризъм и т. Този охлаждащ шал за домашни кучета може да е добре да носите с домашни животни, той не ще бъде лесно да падне, подходящ за активна почивка с домашни любимци.Това може да доведе до комфортному хладен като тренировка в продължение на няколко часа. ?【Лесна употреба】 : шарена кърпа лесен за използване, трябва да се потопи една кърпа във водата и леко намачкайте го изчакаме 15-20 минути, след това отстранете шарена кърпа и внимателно подсушете я, поставя в хладилник и изчакайте 10 минути (най-добър ефект за понижаване на температурата), извадете за използване.Използвайки принципа на изпаряване на вода за поглъщане на топлина, малки конденсирующиеся топки в бандане ще поеме температурата в продължение на определен период от време, запазвайки кърпа на хладно.Дайте вашето куче да усетите прохлада през горещото лято. ?【Следпродажбено обслужване】 : Всички въпроси за вашия продукт, моля, уведомете ни, ние ще отговорим на вашия въпрос в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. ?【Материал】 Този охлаждащ яка-шарена кърпа е изработена от чувствителни към студ тъкан, която се противопоставя на топлина и охлаждане, съдържа водопоглощающие ледени топки, които могат да поглъщат вода, за да абсорбира по-голяма част от топлината при изпарението и осигуряване на прохлада и комфорт за вашия домашен любимец. ?【Размер】 Размер на охлаждане яка е 38,9 "x 2", което е идеално за повечето кучета и котки.Можете свободно да регулирате размера на кърпи в съответствие с вашите нужди. ?【Повод】 Тази кърпа стилно и красиво, че изглежда добре, подходящ е за разходки с вашия домашен любимец, спорт, туризъм и т. Този охлаждащ шал за домашни кучета може да е добре да носите с домашни животни, той не ще бъде лесно да падне, подходящ за активна почивка с домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки